Nové informace o Resident Evil 8: Village
Novinka Nové informace o Resident Evil 8: Village

Nové informace o Resident Evil 8: Village

Martin Pritula

Martin Pritula

13
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Hra má vyjít na začátku příštího roku.

Reklama

Nedávno jsme vás informovali o tom, že uznávaný leaker AestheticGamer odhalil, že pokračování hororové série od Capcomu ponese název Resident Evil 8 a sdělil, že se dalších informací dočkáme již v tomto měsíci - a již dnes můžeme prohlásit, že se opravdu nemýlil.

Magazín Biohazard Declassified přišel s dalšími podrobnostmi a my se tak dozvídáme, že titul ponese podnázev Village. Magazín představil i vizi toho, jak by mohl finální artwork vypadat. Celá hra by se měla odehrávat ve first-person pohledu a bude tak připomínat sedmý díl této série. Hlavní postavou bude opět Ethan. Hra by měla být zasazena v Evropě do horské zasněžené vesnice a hlavního hrdinu by měla pronásledovat čarodějnice, která bude fungovat podobně, jako Marguerite Baker z RE:7.

Kromě klasických nepřátel nás budou strašit také halucinace, které mají mít veliký dopad na samotnou hratelnost. Mluví se i o tom, že se potkáme s Chrisem Redfieldem. Díky samotnému zasazení zdají býti důvěryhodné i dřívější informace o vlkodlacích, jenž by se měli v titulu nacházet.

Resident Evil 8: Village má vyjít na začátku příštího roku, a to pro PC, Xbox One, PS4 a také na PS5 a Xbox Series X.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama