Nové informace z kooperace v Assassin's Creed 3
Novinka Nové informace z kooperace v Assassin's Creed 3

Nové informace z kooperace v Assassin's Creed 3

Jan Kalný

Jan Kalný

27

Nově oznámený multiplayerový kooperační mód pro Assassin's Creed III, Wolf Pack, byl poprvé k vidění na letošním Comic-Conu<strong> + gameplay záběry</strong>.

Reklama

Z gameplay záběru (thx jogurt77) nového multiplayerového kooperačního módu bylo možno vyčíst spoustu věcí. Tou nejdůležitější je, že celý mód bude probíhat v tzv. vlnách. Společně s dalším hráčem musíte zabíjet nepřátele tak, abyste získali co nejvíce bodů pro postup dále.

S každou vlnou (ve hře pojmenované jako sekvence, dohromady jich bude až 25) se budou nepřátelé více krýt, bude těžší je dopadnout a čas vás bude tížit. Pak přichází na řadu ta kooperační část. Vy a váš parťák musíte cíle zabíjet tajně za pomoci různých schopnosti nebo prostě v kombech pro více bodů. Pro postup do další sekvence je zapotřebí například 800 bodů, které takto získáte o mnoho rychleji než bez parťáka.

S dalšími vlnami nepřátel přichází i jejich další typy. Jedni před vámi utečou jakmile vás spatří. Ti druzí vás zase obejdou a zezadu omráčí, jiní se zase co nejvíce kryjí ap. To s sebou nese i dávku myšlení, při kterém si musíte naplánovat váš útok a většinou se budete muset spolehnout na vašeho parťáka, který vás pravděpodobně hodně krát vytáhne z kaše. Typy nepřítele se vám naštěstí na začátku každé sekvence napíše, takže nemusíte zjišťovat co je to za nepřítele, když se váš parťák obětuje.

Občané, kteří se podobají vašemu cíli, mají nad sebou ukazatel, jenž udává míru podezíravosti. Při jeho naplnění začne být cíl agresivní nebo se pokusí utéct.

O tomto módu je to zatím vše, ale doufáme, že již brzy se objeví nové informace.

Na závěr se můžete kouknout na gameplay z Comic-Conu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama