Nové lokace v Horizon Forbidden West
Forbidden West Novinka Nové lokace v Horizon Forbidden West

Nové lokace v Horizon Forbidden West

Denis Růžička

Denis Růžička

2
Platformy PlayStation PlayStation 5

Kam se podíváme v pokračování příběhu hrdinky Aloy?

Reklama

Dobrodružství Horizon Zero Dawn, odehrávající se několik stovek let po pádu lidské civilizace, se dočká sequelu s názvem Horizon Forbbiden West. Pokračování příběhu hrdinky Aloy bylo jednou z prvních odhalených her pro PlayStation 5. Druhý díl přinese nejen lepší grafické zpracování, ale také nové oblasti a místa, které budeme moci prozkoumat.

V nedávno vydaném oficiálním PlayStation magazínu bylo potvrzeno, že Horizon Forbbiden West bude zasazen mezi Utah a Tichý oceán, přičemž mezi novými detaily zaznělo, že budeme moci prozkoumat třeba údolí Yosemite Valley nebo částečně zaplavené San Francisco, se slavným mostem pod vodou, ale porostlými sloupy jeho "bran" vyčnívajícími. Potápění hráče je jednou z nových mechanik pro druhý díl.

Mathijs De Jonge, ředitel hry ze studia Guerrilla Games, zopakoval, že díky výkonu PlayStation 5 je svět detailnější a živější, díky čemuž vás hra ještě lépe vtáhne. Vysokorychlostní SSD disk uvnitř konzole navíc zajistí, že načítací obrazovky při fast-travel cestování nebo restartu checkpointu naběhnou téměř instantně.

Hra Horizon Forbidden West vyjde exkluzivně na PlayStation 5, vývojáři slibují její vydání během příštího roku.

České titulky nebyly oficiálně potvrzeny, ale soudě podle dosavadního postupu Sony lze u tak silného exkluzivního titulu českou lokalizaci očekávat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama