The Great Ace Attorney Chronicles Novinka Nové mechaniky v The Great Ace Attorney Chronicles

Nové mechaniky v The Great Ace Attorney Chronicles

Jan Urbančík

Jan Urbančík

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

Capcom ukázal gameplay záběry z chystané kolekce.

Reklama

Kolekce dvou spin-offů ze série Ace Attorney, které byly původně určené pouze pro japonský trh, byla oznámena už před několika měsíci. Capcom ale na své E3 prezentaci konečně ukázal delší gameplay záběry.

Připomenu, že oba tituly (The Great Ace Attorney: Adventures a The Great Ace Attorney 2: Resolve) se odehrávají v Japonsku a Anglii na konci 19. století, tedy dávno před událostmi hlavní série Ace Attorney. Hlavní postavou je Ryunosuke Naruhodo, což je předek Phoenixe Wrighta. Mladého obhájce bude doprovázet také slavný detektiv, který má však trochu upravené jméno kvůli licenčním problémům – Herlock Sholmes.

Záběry ze hry ukázaly především dvě nové mechaniky, které se v jiných dílech neobjevily. Tou první je dedukce, známá a velice užitečná schopnost detektiva Sholmese. Herlock však není neomylný, naším úkolem bude najít stopy a pomocí nich napravit jeho chyby. Další novou funkcí je pak hromadný výslech. V těchto hrách totiž kromě soudce najdeme také členy poroty. Ti nám předloží argumenty, proč si myslí, že je daná osoba vinná a naším úkolem bude přesvědčit je o opaku.

The Great Ace Attorney Chronicles vyjde 27. července na PC, PlayStation 4 a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama