Nové možnosti přizpůsobení auta míří do GTA Online
GTA 5 Novinka Nové možnosti přizpůsobení auta míří do GTA Online

Nové možnosti přizpůsobení auta míří do GTA Online

Michal Burian

Michal Burian

103

Už v úterý se vám stáhnete aktualizace s novým obsahem, včetně úpravy vašich automobilů, možností a nové práce. <strong>Aktualizováno o nový trailer.</strong>

Reklama

GTA Online je hodně populární, Rockstar se rozhodl, že multiplayerovou část Grand Theft Auto V bude podporovat pravidelnými bezplatnými aktualizacemi. Dalšího updatu se hráči dočkají v úterý, 20. října. To vyjde aktualizace Lowriders pro PC, PlayStation 4 a Xbox One hry. Obsahovat bude nové díly pro úpravu vašich automobilů po celém Los Santos a Blaine County. Navíc se svým autem budete moci zajet do nové tuningové dílny Benny’s Original Motor Works. Dílnu najdete v centru města ve čtvrti Strawberry, nabídne širokou škálu úprav, které mohou proměnit váš vůz, a vy se stanete králem ulic.

Navštívit budete moci rovněž internetové stránky Bennyho (naleznete ve svém in-game telefonu). Zde si budete moci vybrat úpravu krytu motorů, vzduchové filtry a dokonce nebude chybět ani nový obsah do interiéru v podobě kůže na volant, zbrusu nových volantů, obložení interiéru a mnoho dalšího. Úplnou novinkou potom bude lepší stereo s pořádnými basy.

Pokud potkáte ostatní automobilové nadšence, budete si moci domluvit sraz a na něm předvést svou vymazlenou káru. Přes menu budete moci otevřít kapotu, dveře, kufr, rozsvítit neony a mnoho dalšího, včetně zapnutí rádia.

Po nainstalování aktualizace se vyplatí sledovat svůj in-game telefon. Čas od času by vám měl zavolat Lamar, případně poslal SMS. Bude pro vás mít nové mise, v nichž bude potřebovat pomoc.

Poslední novinkou jsou nové zbraně: plně automatická pistol nebo mačeta v Ammu-Nation. Pochopitelně v Rockstaru nezapomněli ani na nové oblečení, účesy a další obsah, včetně tří nových Adversary módů nebo nové nemovitosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama