Nové Need for Speed až v příštím roce
Battlefield 6 Novinka Nové Need for Speed až v příštím roce

Nové Need for Speed až v příštím roce

Ondřej Partl

Ondřej Partl

25
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Síly Criterion Games byly převeleny na nový Battlefield.

Reklama

Arkádová závodní série Need for Speed nezažívá příliš povedené období, pročež se v EA rozhodli, že k ní navrátí tvůrce z Criterion Games, jelikož hry pod taktovkou Ghost Games se příliš neosvědčily.

Pokud jste se nicméně na nový díl od těchto tvůrců začali těšit, tím spíše po zprávách, které nasvědčovaly tomu, že vyjde v tomto fiskálním roce, tak vás musíme zklamat, jelikož EA oznámilo, že se tento nový neohlášený díl zpozdí.

Důvodem odkladu je přesun sil z týmu Criterion Games na chystané pokračování série Battlefield, kdy tak budou pomáhat lidem z DICE s tím, aby byli schopni doručit "parádní Battlefield hru".

Za přesun sil mohou aktuální pracovní podmínky spojené s pandemií koronaviru, kdy se na lidech z DICE začíná projevovat vyčerpaní.

Dalším aspektem nicméně ještě je, že letos nám EA minimálně jednu závodní hru doručí, za což může nedávná akvizice Codemasters, kteří letos určitě vydají další ročník ze série F1.

Volba na Criterion padla také především proto, že už dříve na této sérii vypomáhaly, tudíž s ní již mají zkušenosti.

Vedoucí studií EA, Laura Miele, fanoušky nicméně ujistila, že odklad neznamená uložení série k ledu, případně to, že by se nacházela v problémech.

Samotný Battlefield je mířen na letošní podzim, kdy se mají dočkat majitelé starých i nových konzolí a samozřejmě PC. Tyto platformy platí i pro Need for Speed.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama