Nové Need for Speed má údajně vyjít pouze na novou generaci konzolí
Need for Speed Novinka Nové Need for Speed má údajně vyjít pouze na novou generaci konzolí

Nové Need for Speed má údajně vyjít pouze na novou generaci konzolí

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

18
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Na minulou generaci zřejmě nemíří ani Dragon Age a Dead Space.

Reklama

Letos na podzim by se měla s novým dílem vrátit série Need for Speed. Nový díl nám mělo EA naservírovat již v loňském roce. Problémový vývoj Battlefieldu 2042 ale zapříčinil, že se do snah o jeho dokončení musela zapojit další studia včetně autorů chystaného Need for Speed. Pokračování známé závodní série se tak minimálně na čas dostalo na vedlejší kolej, což zapříčilo roční odklad.

Nyní by už však vývoj měl opět běžet na plné obrátky, takže to zatím opravdu vypadá, že bychom se v předvánoční sezoně případně začátkem následujícího roku mohli nového Need for Speed dočkat. Ostatně do vývoje se jako podpůrné studio zapojili také vývojáři ze studia Codemasters Cheshire.

Podle známého novináře a insidera Jeffa Grubba se ale nové Need for Speed nepodívá na starou generaci konzolí v podobě PlayStationu 4 a Xboxu One. Grubb to prozradil v pořadu Grubbsnax, který vydává v rámci herního webu Giantbomb. Pokud se tyto spekulace potvrdí, tak by chystané Need for Speed vyšlo pouze na PlayStation 5, Xbox Series X/S a PC.

Grubb dodává, že datum vydání odhaduje na listopad. Dále doplňuje, že na minulou generaci konzolí nevyjde ani připravovaný remake pvního Dead Space a nové Dragon Age. Vypadá to tedy, že Electronic Arts se pomalu ale jistě začíná soustředit pouze na hry pro aktuální generaci konzolí.

Nové Need for Speed má údajně vyjít pouze na novou generaci konzolí

Jak byste si přáli, aby nové NFS vypadalo?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama