Nové obrázky z Gears of War 4
Gears of War 4 Novinka Nové obrázky z Gears of War 4

Nové obrázky z Gears of War 4

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

5

Popravy, vault kicks, Juvies, Windflares a kostely.

Reklama

Game Informer uveřejnil na svých internetových stránkách novou sadu screenshotů z chystaného pokračování série Gears of War s číslovkou 4.

Jen abyste věděli, co na obrázcích najdete, nabízíme krátký popis. Na jednom z nich lze vidět pěknou krvavou popravu pomocí bojového nože. Animace poprav má být pokaždé jiná, založená na směru, ve kterém se vaše postava nachází k nepříteli.

Na dalším screenshotu je vidět vault kick, novou funkci, která hráči umožňuje sklouznout se přes úkryt a nakopnout nepřítele do obličeje, omráčit jej a případně následně popravit.

Jeden z dalších obrázků ukazuje Juvie, jednu z jednotek Swarmu. Pokud se vyskytuje o samotě, nepředstavuje příliš velký problém, ale jako skupina vás mohou velmi rychle dostat.

V Gears of War 4 se budou na povrchu planety Sera objevovat zničující bouře, takzvané Windflares. Díky silným větrům dokážou tyto bouře vrhat různé předměty na velkou vzdálenost a hráči to mohou vyžít jako výhodu a různými balvany, nebo i třeba vraky aut, zasáhnout nepřátele nebo jim rozbít barikády.

Na jednom z posledních obrázků je zobrazen kostel, ve kterém se jistě odehraje nějaká intenzivní přestřelka.

Gears of War 4 vyjde letos pro Xbox One. Nezapomeňte si přečíst předešlý článek s novými informacemi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama