Nové obrázky z restartu System Shocku
System Shock Novinka Nové obrázky z restartu System Shocku

Nové obrázky z restartu System Shocku

Michal Burian

Michal Burian

7
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Vývojáři si vzali více času, aby se mohli vrátit k původní vizi a udělat tuhle střílečku tak, jak chtějí fanoušci.

Reklama

Když máte peníze, je všechno jednodušší. Zároveň s nimi ale přichází jeden problém, s kterým se muselo poprat nejedno studio. Když totiž v crowdfundingu vyberete více peněz, než jste původně chtěli, roste s nimi chuť. Chuť vytvořit mnohem lepší, propracovanější a detailnější hru. Často se taková snaha negativním způsobem projeví na výsledném celku, čehož si všimli i v týmu Nightdive Studios. Při vývoji restartu střílečky System Shock se postupně odvrátili od původní vize a vytvářeli hru, jež neodpovídala tomu, na co vybrali od fanoušků peníze.

Naštěstí to nedošlo tak daleko. V Nightdive zdá se za v času zatáhli za ruční brzdu a vše si uvědomili. Museli ale hru odložit, aby se vrátili k původní vizi a vytvořili System Shock, který každý očekává. Šéf vývoje Larry Kuperman slíbil, že restart skutečně vyjde, stát se tak má ale až v prvním čtvrtletí roku 2020 ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Při čekání na System Shock se podívejte na nové screenshoty, které jsou součástí čerstvé aktualizace na Kickstarteru. Zároveň Nightdive Studios publikovali zdrojový kód původního System Shocku a ukázku ze soundtracku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama