Nové obrázky ze Star Wars hry od Visceralu
Novinka Nové obrázky ze Star Wars hry od Visceralu

Nové obrázky ze Star Wars hry od Visceralu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

6

Dva pohledy na Tatooine přímo z Frostbite enginu a jedna kresba. Další informace o hře se ale dozvíme až v průběhu příštího roku.

Reklama

Už nějakou dobu víme, že studio Visceral spadající pod EA pracuje na zatím bezejmenné akční adventuře ze světa Star Wars, která má dost připomínat Uncharted. Jedním z hlavních mozků vývoje je koneckonců scénáristka série Uncharted Amy Hennig.

Ta během diskuzního panelu na akci Star Wars: Celebration slíbila nový příběh, který bude přesně zapadat do již známého Star Wars univerza, dále nové postavy, lokace, technologie nebo tvory.

Po dohrání hry přitom máme mít pocit, jako kdybychom právě dohráli Star Wars film. Hennig dále prohlásila, že příběh nabídne humor stejně jako vážné situace a hrozbu. A že mezi Star Wars a Indianou Jonesem, kterým se inspirovala v případě Uncharted, je velký rozdíl v případě vedlejších postav. Ve Star Wars filmech nejde o vedlejší postavy, ale o další protagonisty, kteří se ve stejný čas podílí na určité akci. Totéž se Visceral snaží zohlednit ve své hře. Znamená to snad, že nás čeká víc hratelných postav, s nimiž se v rámci příběhu hry setkáme ve stejný čas, ale na jiném místě?

Na odpověď si asi budeme muset počkat, protože Visceral se odteď na nějakou dobu odmlčí. Stále platí, že se hry dočkáme někdy během roku 2018 a nově bylo oznámeno, že se o ní začne mluvit až někdy během roku 2017.

Něco málo o Star Wars titulu od Visceralu můžete pochytit z videa, které bylo poprvé odprezentováno na E3, a mého následného rozboru. Teď tu máme ještě trojici obrázků, konkrétně dva screenshoty, přesněji řečeno rendery z Frostbite enginu, a jeden koncept. Prosím, abyste omluvili kvalitu obrázků, musel jsem je dolovat přímo ze streamu (kde vypadaly mnohem lépe). Jako vždy však platí, že jakmile, nebo spíš jestli se objeví oficiální verze, vše nahradíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama