Nové ovladače Nvidia pro Skyrim, MW3 i BF3
Batman: Arkham City Novinka Nové ovladače Nvidia pro Skyrim, MW3 i BF3

Nové ovladače Nvidia pro Skyrim, MW3 i BF3

Michal Burian

Michal Burian

5

Nové ovladače ve verzi beta zlepšují výkon her Skyrim, Modern Warfare 3, Batman: Arkham City nebo Battlefield 3.

Reklama

Společnost Nvidia dnes vydala nové ovladače s označením 290.36 pro grafické karty GeForce. Ovladače jsou prozatím ve verzi beta a Nvidia je doporučuje při hraní nejnovějších titulů, včetně Elder Scolls V: Skyrim, Call of Duty: Modern Warfare 3, Battlefield 3 či Batman: Arkham City.

290.36 ovladače přinášejí oficiální podporu efektu Ambient Occlusion ve Skyrim a Modern Warfare 3. Tento efekt zajistí mnohem realističtější stíny. Pokud chcete tento efekt aktivovat, stačí otevřít Ovládací panel Nvidia a v sekci Manage 3D Settings vybrat zmíněnou hru. Následně budete dotázáni, zda chcete upřednostnit výkon (Performance) nebo kvalitu (Quality)

"Podpora efektu Ambient Occlusion bude mít dopad na výkon, o čemž nepochybuji. V současné době ovšem není možné přesně předpovědět, jak velký dopad to bude vzhledem k milionům možných PC konfigurací," poznamenal na oficiálních stránkách Andrew Burnes z Nvidia.

"Určitě sledujte snímky za sekundu. Pokud framerate klesne pod třicet, jednoduše deaktivujte efekt Ambient Occlusion nebo použijte režim Performance (s ohledem na výkon, poz. redakce)."

Aby toho nebylo málo, tak nové ovladače řeší rovněž problémy s náhodným objevováním trojúhelníkových artefaktů ve střílečce Battlefield 3. Dále chyby ve stínech v Crysis 2 na sestavách se SLI a mnoho dalších problémů u dalších her, včetně L.A. Noire, Deus Ex: Human Revolution, LEGO Harry Potter: Years 5-7, Civilization V, Settlers 7 nebo Battlefield: Bad Company 2.

Více informací, stejně jako obrázky ze Skyrim a Modern Warfare 3 s efektem Ambient Occlusion, naleznete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama