Nové předměty v Pyromania Update do Team Fortress 2
Team Fortress 2 Novinka Nové předměty v Pyromania Update do Team Fortress 2

Nové předměty v Pyromania Update do Team Fortress 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

17

Další den, další odhalení obsahu, jenž do Team Fortress 2 přidá chystaný Pyromania Update. Tentokrát jsou na seznamu nové předměty.

Reklama

Ano, kromě nové mapy, herního módu a achievementů, o nichž jsme vás informovali včera, obsahuje Pyromania Update i nové předměty pro pár herních tříd. Scout se dočká mafiánského balíku Public Enemy, který obsahuje novou brokovnici Baby Face's Blaster, pistoli Pretty Boy's Pocket Pistol, a také prostřílený klobouk a tašku na záda. Všimněte si také, že předměty jsou pojmenovány podle proslulých gangsterů 20. a 30. let. Celý balík je naopak pojmenován podle filmu Public Enemies, v němž lze shodou okolností oba gaunery vidět v akci.

Ale zpět k předmětům. Pro Snipera je přichystána sada Urban Professional, v níž nalezneme brýle, kulicha, a také sniperku Hitman's Heatmaker a samopal Cleaner's Carbine. V tomto případě stojí za zajímavost, že s výjimkou základního samopalu je Cleaner's Carbine vůbec první samopal pro Snipera, jaký kdy byl do TF2 přidán.

Na seznamu je i Soldier, pro něhož Valve přichystalo balík Dumpster Diver, kombinující novou helmu, plechovky místo granátů pověšených na hrudi a robustní raketomet Beggar's Bazooka. Jako by těch raketometů už ve hře nebylo dost.

Pyro, jenž je základem celého updatu, naopak obdrží jen jednu jedinou zbraň, a to Scorch Shot, což je další verze Flare Gun.

Statistiky předmětů si můžete přečíst na oficiálním webu, kde lze nalézt i drobný, ale povedený komiks. Všechny jsou přitom vytvořeny samotnými hráči, resp. převzaty z populární služby Steam Workshop. K absolutní spokojenosti aktuálně chybí snad jen oznámení craftovacích předpisů pro každou zbraň, ty se ale neobjeví dřív než v okamžiku vydání.

Pyromania Update naštěstí vychází již dnes, a to ve 20:00 našeho času. V tu samou dobu se objeví i dlouho očekávaný trailer Meet the Pyro. Lze také očekávat, že se dočkáme ještě nějakého nového obsahu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama