Nové přívěsy a náklady do Euro Truck Simulator 2
Euro Truck Simulator 2 Novinka Nové přívěsy a náklady do Euro Truck Simulator 2

Nové přívěsy a náklady do Euro Truck Simulator 2

Michal Burian

Michal Burian

4

S příchodem expanze Scandinavia naleznete v ETS2 nové modely přívěsů a rozšířen bude seznam nákladů s více než 80 novými možnostmi.

Reklama

České studio SCS Software zveřejnilo nové screenshoty z připravované expanze Scandinavia do Euro Truck Simulator 2. Ta přinese nejen Skandinávii s Dánskem, Švédskem a Norskem, ale také nové přívěsy a náklady.

Těšit se můžete na více než 80 nových nákladů hned v několika kategoriích, včetně potravin, strojírenství, stavebnictví nebo ADR. To ale není vše, kupříkladu součástí bezplatné aktualizace, která dorazí zároveň s datadiskem, bude návěs určený pro přepravu hospodářských zvířat či návěs pro nákladní automobily, zatímco v placeném Scandinavia DLC bude nový „windmill set“.

Závěrem blogového příspěvku SCS Software prozradili, že by měli být brzy schopnoioznámit datum vydání. Každopádně jejich cílem je, aby se hráči po Skandinávii mohli projíždět během příštích dvou měsíců. Před vydáním projde DLC pravděpodobně otevřenou betu, kde si budete moci vyzkoušet nové přívěsy nebo nový systém pro denní cyklus.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama