Nové reklamy na Switch se zaměřují na Zeldu, Dragon Quest Heroes a další hry
1-2 Switch Novinka Nové reklamy na Switch se zaměřují na Zeldu, Dragon Quest Heroes a další hry

Nové reklamy na Switch se zaměřují na Zeldu, Dragon Quest Heroes a další hry

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

11

Do startu nové konzole zbývají už méně než tři týdny.

Reklama

Před týdnem jsme vám ukázali první sadu televizních reklam, které si Nintendo připravilo pro navnadění japonských zákazníků na novou konzoli. Ty se zaměřovaly hlavně na samotnou konzoli Switch a její možnosti, ale dnes jde spíše o představení herních titulů, které budou k mání v den vydání konzole.

První z nich nás seznámí s kompilací Dragon Quest Heroes I•II pro Nintendo Switch, a i když je jen půlminutová, pěkně shrnuje možnosti hraní doma, venku i s dalšími hráči. Naproti tomu je reklama na hru The Legend of Zelda: Breath of the Wild, plná gameplay záběrů.

Další z reklam, Cooperation and Competition, je opět hlavně o nové konzoli Nintendo Switch a opět v ní uvidíme Dragon Quest Heroes I•II a sportovní FIFA Soccer jakožto hlavní taháky.

Dále se na japonských televizních stanicích objevilo i několik reklam, každá na jednu z 28 miniher z odreagovačky 1-2 Switch. Níže najdete tři z nich.

Jen na vysvětlenou, 1-2 Switch a The Legend of Zelda: Breath of the Wild vyjdou celosvětově společně s konzolí Nintendo Switch, tedy 3. března, ale Dragon Quest Heroes I•II budou k mání také ve stejný den, ale pouze v Japonsku. Západní vydání nebylo vůbec oznámeno.

Dragon Quest Heroes I•II

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Cooperation and Competition

Joy-Con Rotation TV Spot

Ping Pong TV Spot

Samurai Training TV Spot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama