Nové screenshoty, informace, trailer a demo Resident Evil 7
Resident Evil 7 Novinka Nové screenshoty, informace, trailer a demo Resident Evil 7

Nové screenshoty, informace, trailer a demo Resident Evil 7

Jan Kalný

Jan Kalný

23

Pokud netrpělivě čekáte na nový díl Resident Evil, pak pro vás máme hned několik dobrých zpráv.

Reklama

Vypadá to, že se marketingová kampaň nového Resident Evilu spustila na plné obrátky a o hře se mluví stále častěji. Před pár dny jsme vás informovali o předobjednávkových bonusech, o něco dříve o ratingu hry od ESRB. A nyní pro změnu máme něco více oficiálního. Díky novému článku na blogu PlayStationu jsme se totiž dozvěděli několik nových informací.

Tou nejzásadnější je fakt, že se mění digitální Deluxe edice hry. Ta původně pro Severní Ameriku stála 80 dolarů, její cena se nově mění na 90 dolarů. Jako bonus ale nenabídne dvě, nýbrž tři dodatečné příběhové epizody.

Navíc jsme se oficiálně dozvěděli o existenci zmíněných předobjednávkových bonusů. V jejich případě jsme se dočkali akorát ujištění, že budou dostupné pokaždé, když spustíte novou hru. Jejich součástí je i „tajemná Lucky Coin”, více ale o mincích štěstí nevíme. Je možné, že budou fungovat podobně jako mince v Resident Evil: Outbreak.

Součástí předobjednávky by také mělo být předčasné odemčení velmi těžké obtížnosti Madhouse (která je dostupná po prvním dohrání hry) a v případě PS4 i dynamický motiv.

Teď ale k tomu zajímavému - novému demu! Už nějakou dobu je k dispozici první demo hry, Beginning Hour, které si mohl zahrát každý majitel PS4 a PlayStation Plus. Dnes vyjde další demo, resp. update, s názvem Twilight, který vám dovolí prozkoumat další části sídla. Tohle demo navíc bude dostupné pro každého majitele PS4, bez ohledu na stav účtu.

A aby toho nebylo málo, dočkali jsme se i nového traileru.

„V Dulvey, Louisianě, leží starý a opuštěný plantážní dům, který vypadá, jako kdyby v něm nikdo roky nebyl. Jak se ukáže, někdo doma je - seznamte se s rodinou Bakerových a zjistěte, co váš čeká v Resident Evilu 7, až hra 24. ledna 2017 vyjde pro PlayStation 4, Xbox One a PC.”

Na závěr se ještě můžete podívat i na řadu nových screenshotů ze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama