Nové screenshoty z Call of Duty: Modern Warfare Remastered ukazují známé mise
Call of Duty: Modern Warfare Remastered Novinka Nové screenshoty z Call of Duty: Modern Warfare Remastered ukazují známé mise

Nové screenshoty z Call of Duty: Modern Warfare Remastered ukazují známé mise

Martin Cvrček

Martin Cvrček

10

„50 000 people used to live here, now it's a ghost town...”

Reklama

Activision vydal další sérii screenshotů z remasteru Call of Duty 4: Modern Warfare. A myslím, že tahle várka dokáže hrát na nostalgickou strunu vážně dobře.

Jak naznačuje citace v perexu této novinky, všemu dominují obrázky z misí All Ghillied Up a One Shot, One Kill. V nich se v rámci retrospektivy z pohledu kapitána Price podíváte do města Pripjať u Černobylu.

Nechybí ani pohled na Imrana Zakhaeva na konci úvodní pasáže The Coup nebo na Price a jeho tým v misích Blackout a No Fighting in the War Room. A aby se řadoví nepřátelé necítili ošizení, dostávají prostor na screenshotu z mise Heat.

Na všech šesti obrázcích je každopádně vidět velký pokrok v detailech a celkové úrovni grafiky, samozřejmě v porovnání s původní hrou. Kdo ví, třeba si díky tomu remaster obhájí fakt, že si má sám o sobě uzmout zhruba 40 GB na pevném disku vaší konzole nebo PC.

Ti, kteří si předobjednali Digital Deluxe edici Call of Duty: Infinite Warfare na PS4, by během dnešního dne měli dostat možnost zahrát si celou kampaň. V den vydání, 4. listopadu, si budou muset stáhnout zbytek hry, tedy multiplayer.

Oproti tomu včasní majitelé libovolné edice Infinite Warfare na PC a Xboxu One a majitelé dalších edic pro PS4 musí čekat na 4. listopad. Stále přitom platí, že remaster nepůjde koupit samostatně a že ho ani nepůjde oddělit od Infinite Warfare. Na konzolích musíte mít při hraní Modern Warfare Remastered v mechanice disk Infinite Warfare, zatímco v rámci PC a Steamu vám jediný klíč, případně jediná koupě zajistí přístup k oběma titulům na jednom jediném účtu. To platí i o koupi konzolové verze skrz digitální distribuci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama