Nové slovenské studio spolupracuje s THQ Nordic
Novinka Nové slovenské studio spolupracuje s THQ Nordic

Nové slovenské studio spolupracuje s THQ Nordic

Johny

Johny

2

Nine Rocks Games dostalo na práci survival střílečku.

Reklama

Embracer Group AB, dceřina společnost THQ Nordic GmBH, oznámila, že nově vytvořené studio Nine Rocks Games usídlené v Bratislavě bude pracovat na survival střílečce pro THQ Nordic. Studio je poskládáno z členů, kteří například vyvíjeli hry DayZ, Soldier of Fortune: Payback, Conan (2004), a nebo Chaser. Hlavou studia je veterán herního průmyslu - David Durcak. Ten taky situaci okomentoval:

"Velmi se těšíme na vytvoření obchodu v naši kanceláři, postupné úpravě velikosti našeho týmu a práci na našem projektu. S partnerem, jako je THQ Nordic, našel náš seznam talentů perfektní podmínky pro spolupráci na našem prvním společném projektu."

Ředitel THQ Nordic Klemens Kreuzer dodal: "Do THQ Nordic vítáme nejnovější přírůstek do sítě našich studií - Nine Rocks Games. Osobně si myslím, že je to vždy skvělé znamení v podnikání, když věci vypadají, že do sebe zapadají. Správní lidé ve správný čas mající správný přístup a dokáží se domluvit... Jsme velmi rádi, že můžeme přivítat slovenský tým a jsme nadšeni z našeho prvního projektu s Nine Rocks Games."

Nově vytvořenému studiu gratulujeme, držíme palce, a na nový projekt se už těšíme.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama