Nové srovnání verzí Star Oceanu 5 a kupa obrázků
Novinka Nové srovnání verzí Star Oceanu 5 a kupa obrázků

Nové srovnání verzí Star Oceanu 5 a kupa obrázků

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2

Představena bude i nová záporná postava, způsob přepravy a třeba bojové techniky.

Reklama

Sice ještě stále nevíme, kdy se nového Star Oceanu dočkáme, ale i tak se s vámi můžeme podělit o jiné, neméně zajímavé informace. Square Enix vydal nové detaily o nepřátelích, o dungeonech, o přepravním systému ve hře Star Ocean: Integrity and Faithlessness.

Zároveň se můžete znovu podívat na rozdíly mezi PlayStation 4 verzí, která vyjde i na západě, a japonskou PlayStation 3 verzí. Druhé video pak ukazuje použití bojových dovedností na různých úrovních postav.

Porovnání PS4 a PS3 verze

K nově představeným postavám patří Kazuya Nakai. Jde o 34 letého muže, známého jako Del Sur. Mistrně ovládá meč a specializuje se na útoky, využívající elementu ohně. Pochází z království Trei'kur z planety Faykreed, kde jako generál vede armádu Trei'kuru. Ve své podstatě je ale dost brutální a nespoutaný a určitě nebude váhat podniknout cokoli, aby dosáhl svých výsledků. Proti srsti mu není ani vydírání a únosy.

Mezi nové lokality patří Trei'kur Execution Tower, což je popraviště severozápadně od Východního Trei'kuru. V minulosti zde armáda Trei'kuru popravovala zločince, ale dnes jej používá spíše jako tábor pro vojáky. A právě na cestě před tímto místem čeká Del Sur.

Dalším místem je tajemné výzkumné zařízení s neznámým účelem. Byla zde vyvinuta neznámá technologie a vidět můžete také stroje a jakýsi druh stvoření, uzavřených uvnitř skleněných válců, naplněných kapalinou. Na zjištění, o jaký druh výzkumu na těchto tvorech jde, si musíte počkat na hru.

Nově byl na obrázcích představen i přepravní systém, díky kterému může loď Charles D. Goale cestovat warpem na libovolné místo vesmíru. Vzhledem k tomu, že se na plavidlo Charles D. Goale můžete kdykoli vrátit, půjde patrně cestovat i do vzdálených míst univerza.

Porovnání úrovně bitevních schopností

Při bojích pak můžete využít Advance a Surprise útoky. První využijete na začátku bitvy, pokud si vás nepřítel ještě nevšiml a krátkodobě zvedá sílu útoků a inteligenci. Suprise Attack je opakem prvně jmenovaného a jde o preventivní útok nepřátel, po kterém se vám na čas sníží obrana. Každý z nich má své výhody a nevýhody a jak vidíte, má také různé efekty na vaše vlastnosti.

V boji bude důležitou postavou Miki. Dokáže vyvolat Explozi a velkým výbuchem zranit všechny v dosahu, nebo použít Ressurection a oživit padlé spojence s plným množstvím HP. Útok Sunshine zasáhne nepřítele vícekrát v podobě slunečních sloupů a snižuje také inteligenci nepřítele.

Star Ocean: Integrity and Faithlessness vychází v Japonsku pro PlayStation 4 a PlayStation 3 už tento měsíc, 31. března. Na západě vyjde někdy letos pouze PlayStation 4 verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama