Nové střípky informací o Battlefield 6
Battlefield 6 Novinka Nové střípky informací o Battlefield 6

Nové střípky informací o Battlefield 6

Martin Pritula

Martin Pritula

37
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Navíc se můžeme těšit i na samostatnou mobilní hru.

Reklama

Ačkoliv prozatím stále o Battlefield 6 nevíme mnoho, rozhodli se s námi nyní vývojáři z DICE podělit o nové střípky informací. Ze zprávy psané generálním manažerem studia, kterým je Oskar Gabrielson vyplývá, že ve vývoji není pouze očekávaný šestý díl série, ale i samostatný mobilní titul, jehož vydání je plánováno na rok 2022. Na tomto titulu pracuje studio Industrial Toys ve spolupráci s DICE a je od základů přizpůsoben hraní na mobilních telefonech a tabletech.

Nové střípky informací o Battlefield 6

Co se týče Battlefieldu 6, tak pro něj již tvůrci chystají plnohodnotné představení, kterého se dočkáme v nadcházejících měsících.

Rok 2021 je pro nás ve studiu DICE opravdu vzrušující. Spolupracujeme s dalšími prvotřídními vývojovými studii v rámci Electronic Arts a na Battlefieldu pro konzole a PC tak pracuje zatím vůbec největší tým. Naši přátelé z Criterionu a DICE LA s námi pracují na naší společné vizi hry, zatímco tým v Göteborgu posunuje technologii ve hře na novou úroveň. Společně vám tak chceme později v roce 2021 nabídnout naprosto úžasný výsledek.

Právě teď se soustředíme na každodenní testování: zdokonalování, vyvažování a zajištění toho, abychom vytvořili co nejlepší Battlefield. Můžu vám říct, že jde o odvážný krok. Má vše, co na Battlefieldu máme rádi – a všechno to posouvá na další úroveň. Epický rozsah. Totální válčení. Šílené a nečekané okamžiky. Destrukce měnící prostředí. Masivní bitvy nabité více hráči a šílenstvím než kdy předtím. To vše rozpohybuje výkon konzolí a počítačů nové generace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama