Nové tahové RPG Stoneshard
Novinka Nové tahové RPG Stoneshard

Nové tahové RPG Stoneshard

Michal Jonáš

Michal Jonáš

4
Platformy Windows PC Linux Linux Apple Mac

Překrásný otevřený svět, ale plný nebezpečí. S prologem zdarma!

Reklama

Prozkoumávejte divoké a válkou pustošené země Aldoru, bojujte, nebo se straňte nebezpečných nepřátel, vyhýbejte se nemocem a svobodně si volte vaše další kroky v novém středověkém tahovém RPG s prvky rogue-like jménem Stoneshard. Hra s velmi krásnou pixelartovou grafikou z pohledu ptačí perspektivy zaujme otevřeným světem Aldorem, který pustoší velká válka.

 

Nové tahové RPG Stoneshard

 

A vy se jí umíte dobře přizpůsobit, takže budete plnit zakázky, hledat ukryté poklady, směňovat různé komodity na bujícím černém trhu a do toho volně cestovat po různých osadách a vesničkách, kde se pro vás naskytne nějaká práce. A jelikož je Aldor zamořený nestvůrami a nepřáteli, tak o krvavější práci nouzi mít nebudete. Svého hrdinu můžete vylepšovat skrze více než 200 dovedností a vybavovat ho více než 400 kusy různého vybavení od oblečení po zbraně.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=QSkQ9jwvLe4&feature=emb_logo[/embed]

 

Pro odvážné harcovníky má hra speciální nejvyšší obtížnost Stoneshard Ironman, kdy je vaše smrt permanentní a musíte tak putování rozjet znovu. Stoneshard je druhou hrou nezávislého ruského studia Ink Stains Games z Petrohradu, koupíte ho nyní v předběžném přístupu na Steamu za 13,49 EUR (340,-) a zadarmo si kromě této placené verze stáhnete úvodní část hry Stoneshard: Prologue. My už Stoneshard pilně testujeme a brzy dodáme vlastní dojmy z jeho předběžky.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama