Nové taktické scifi Star Renegades
Novinka Nové taktické scifi Star Renegades

Nové taktické scifi Star Renegades

Michal Jonáš

Michal Jonáš

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Tahové bitky s roboty od autorů Halcyon 6: Starbase Commander.

Reklama

Star Renegades je zbrusu nové taktické sci-fi RPG žánru rogue-lite s tahovými souboji, jež se odehrává v pixelartovém technicistním světě plném nepřátelských robotů a vymodelovaném v hybridním 2D/3D pohledu. Obsahuje procedurálně generovanou příběhovou kampaň pro jednoho hráče, v níž se ujmete role mladé a sličné bojovnice Wynn Syphex, jež používá svůj obří energetický meč a pochoduje v částečném exoskeletu. Ovládat ale budete také dalších až 13 spolubojovníků, kteří se mohou k Wynn přidat.

 

Nové taktické scifi Star Renegades

 

Jako nepřátelé se představí bezmála 50 malých i velkých robotů a obřích bossů od obyčejného robotického vojáka Robo Soldiera až po masivní kráčející mechy Goliathy. S těmi se utkáte na třech rozsáhlých planetách jménem Dagan, Menku a Norosh. Star Renegades si již můžete zakoupit v digitální verzi pro PC z obchodů GOG, Humble a Steam za 24,49 EUR (600,-), na konzole PS4 a X1 (včetně programu Xbox Game Pass) se hra dostane později, ale ještě letos.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=9uu4M39kibs[/embed]

 

Příběh se inspiroval u ságy Star Wars, kdy jako členové malé odbojové skupiny rebelů bojujete proti nenažranému planetárnímu Impériu, které za pomoci své robo armády okupuje a terorizuje dříve svobodné galaxie. Star Renegades je druhou hrou kanadského indie studia Massive Damage, jež v roce 2016 vydalo podobné, ale více strategické sci-fi RPG Halcyon 6: Starbase Commander.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama