Nové těžké náklady a návěsy v Euro Truck Simulatoru 2
Euro Truck Simulator 2 Novinka Nové těžké náklady a návěsy v Euro Truck Simulatoru 2

Nové těžké náklady a návěsy v Euro Truck Simulatoru 2

Michal Burian

Michal Burian

15

Vychází dodatečný balíček Heavy Cargo společně s rozsáhlou aktualizací.

Reklama

Nedávno jsme vás na Zingu informovali o blížícím se novém rozšíření, které do Euro Truck Simulatoru 2 přidá nové těžké a velké náklady. Dnes tohle DLC vyšlo. Jmenuje se Heavy Cargo a jeho součástí je 8 nových nákladů, které vašim kamionům dají pořádně zabrat. Krom toho dorazila ještě rozsáhlá aktualizace.

Heavy Cargo DLC přináší do Euro Truck Simulatoru 2 osm nových nákladů. Po zakoupení a nainstalování balíčků můžete po Evropě nově převážet náklady, které mají až 61 tun. Cena byla stanovena na 4,99€ (do 19. května za 4,49€) na Steamu.

Seznam nových nákladů

Stroj na úpravu asfaltu - Writigen 808 (44 t) Kabelové cívky (34 t) Betonové nosníky (51 t) Pásový nakladač - Z35K (39 t) Lokomotiva - Bossloc (61 t) Ocelová skruž (28 t) Mobilní jeřáb - Rex-Tex 45 (55 t) Transformátor - PK900 (47 t)

Jak se sami můžete přesvědčit, jde o těžké a poměrně neobvyklé náklady. Takové velké náklady vyžadují speciální návěsy, abyste mohli správně manévrovat. Součástí Heavy Cargo DLC jsou tak nové návěsy s řídícími nápravami.

Bezplatný obsah - 8x4

Zároveň s placeným balíčkem Heavy Cargo se do Euro Truck Simulatoru 2 dostává bezplatná aktualizace. Ta sebou přináší zejména upgrade pro stávající kamiony. Nově si u tahačů Mercedes-Benz New Actros, Volvo FH 2012 a všech značek Scania R a Streamline zvolit 8x4. Po této úpravě si můžete zvolit i nové nátěry, které se hodí pro těžké náklady, a najít další položky pro úpravu.

Před přepravou těžkých nákladů mějte na paměti, že potřebujete silný kamion. Kvůli tomu ve hře nově naleznete takzvaný Truck Analysis. Jde o funkci se zkušeným mechanikem, jenž vám poskytne potřebné informace o tom, jak silný je váš stroj. Truck Analysis můžete využít i při vylepšování vozu tak aby nejlépe vyhovoval vašemu účelu. Při změnách se navíc dozvíte, co vše ovlivní vaší konečnou konfiguraci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama