Nové verze Red Dead Redemption v přímém srovnání s originálem
Red Dead Redemption Novinka Nové verze Red Dead Redemption v přímém srovnání s originálem

Nové verze Red Dead Redemption v přímém srovnání s originálem

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

16
Platformy PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Dočkají se hráči grafických vylepšení?

Reklama

Rockstar včera představil nové verze prvního Red Dead Redemption. Hra se konkrétně dočká nativních verzí pro konzole Nintendo Switch a PlayStation 4. Samotní zástupci studia se v oficiálních materiálech důsledně vyhýbají označení remaster a místo toho mluví pouze o portech na další platformy.

Už z těchto indicií je zřejmě, že se výrazných grafických vylepšení oproti původním verzím hráči nedočkají, což můžeme po četných spekulacích, které zmiňovaly remaster nebo dokonce plnohodnotný remake, považovat za zklamání.

K určitým grafickým úpravám ale přesto dojde, což dokládá dvojice níže přiložených porovnávacích videí z kanálů Cycu1 a GameXplain. Nejvýraznější změnou prošlo nasvícení a práce se stíny, což se podepsalo na prostředí a částečně také na obličejích jednotlivých postav. Celkově se však jedná o změny spíše drobnějšího charakteru.

Red Dead Redemption ve verzi pro PlayStation 4 a Nintendo Switch vychází v rámci digitální distribuce 17. srpna. K dispozici budou také fyzické edice, které vstoupí do prodeje 13. října. Cena byla stanovena na 50 eur O případné verzi pro PC nepadlo zatím ani slovo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama