Nové video Dishonored: Death of the Outsider přibližuje postavu Cizince
Dishonored: Death of the Outsider Novinka Nové video Dishonored: Death of the Outsider přibližuje postavu Cizince

Nové video Dishonored: Death of the Outsider přibližuje postavu Cizince

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2

Hrdinové jsou přesvědčení, že když se Cizince zbaví, udělají ze světa Dishonored lepší místo a zbaví ho chaosu.

Reklama

Dishonored: Death of the Outsider vychází už pozítří, tedy 15. 9. (nikoliv 15. 19., jak uvádí chybná reklama na pozadí Zingu). Až nyní se ale tvůrci prostřednictvím nového videa více zaměřují na to, co prozrazuje název hry, tedy na snahu o zabití oblíbeného Cizince (Outsidera).

Daud a Billie Lurková, za níž tentokrát budeme hrát, dospěli k názoru, že právě Cizinec je zodpovědný za spoustu chaosu, který zmítá světem Dishonored. Jsou tudíž přesvědčeni, že když ho odstraní, udělají ze světa lepší místo a aspoň do určité míry dosáhnou vykoupení.

Cizinec je poměrně záhadná figura, která umožňuje různým jedincům ovládat nemalou moc, aby následně stála v pozadí a jen sledovala, jak si dotyčný s tou mocí poradí. Kreativní ředitel Harvey Smith však zdůrazňuje, že stejně jako v ostatních titulech ze série, i v Death of the Outsider si můžete zvolit, jestli chcete být akčním hrdinou nebo tichým stínem a jestli budete zabíjet nebo ne. Z toho by se snad dalo usuzovat, že i s Cizincem se bude možné vypořádat bez nutnosti jeho zabití. To, jestli to tak opravdu je, se však dozvíme až za několik dnů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama