Nové video pojednávající o scorestreacích v Call of Duty: Advanced Warfare
Call of Duty: Advanced Warfare Novinka Nové video pojednávající o scorestreacích v Call of Duty: Advanced Warfare

Nové video pojednávající o scorestreacích v Call of Duty: Advanced Warfare

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

7

V něm vám Micheal Condrey představí nové možnosti a nastavení ohledně scorestreaků z nového dílu Call of Duty.

Reklama

V posledních letech je velkým trendem dávat do série Call of Duty oblíbené (nebo nenáviděné) speciální odměny zvané kill streaks. Mezi ně patří např. možnosti si přivolat na pomoc bojový vrtulník, vypustit na nepřátele psy nebo ovládat bezpilotní drony. Rok od roku se snaží vývojáři přicházet s novými nápady. Modern Warfare 3 a Ghosts měli rozdělené na tři třídy (assault, support a expert), v Black Ops II byl představen zase score streak systém, kdy jste dostávali body potřebné pro získání odměny nejen za zabití, ale i za asistence a dělání týmových úkolů.

Gamestop přidalo video, kde vývojář ze Sledgehammer Games, Michael Condrey, se rozpovídal o tom, jak vlastně tyto odměny budou vypadat v nadcházejícím díle. Advanced Warfare využívá opět systému score streak. Máte možnost nyní mít až čtyři streaky najednou nebo klidně žádné, díky zabudování do systému 13 pick class. Kromě toho přidali vývojáři vylepšování streaků. Jak to funguje? Například normální UAV drone létá okolo 30 vteřin nad mapou a poté zmizí, ovšem je možné si na něj přidělat vylepšení, že bude létat déle, rychleji zaměřovat nepřátele na mapě nebo bude přidávat o několik bodů více z asistencí. Čím více a lepších modifikací na svém score streaku máte, tím se jeho cena zvyšuje.

Uvidíme, jak bude tento systém fungovat v praxi. Na jednu stranu může hru příjemně oživit, na druhou jí zase může zruinovat. To se dozvíme až 4. listopadu letošního roku, kdy hra vychází na PC, PS3, PS4, Xbox 360 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama