Nové video z Mafie 3 přibližuje Lincolna Claye
Novinka Nové video z Mafie 3 přibližuje Lincolna Claye

Nové video z Mafie 3 přibližuje Lincolna Claye

Martin Cvrček

Martin Cvrček

81

Drobný pohled do zákulisí znovu popisuje základ děje spojený s hlavním anti-hrdinou jménem Lincoln Clay. Nové gameplay záběry ale nečekejte.

Reklama

Včera jsme se dočkali nového videa souvisejícího s nově oznámenou Mafií 3. Další gameplay záběry ale nečekejte, video se zaměřuje jen na popis hlavní postavy hry, Lincolna Claye, a opírá se o záběry z CGI traileru a o již známé útržky gameplay.

Jak už víme, Lincoln Clay je sirotek a veterán z Vietnamu, který vždy toužil po tom někam patřit, být součástí nějaké rodiny. Tuto rodinu nebo alespoň její zdání našel v černošském gangu. Gang je však po Lincolnově návratu z války zrazen italskou mafií, která černošský gang prakticky vyhladí a náš anti-hrdina je jediným přeživším útoku. A právě proto se rozhodne italské gangstery zlikvidovat.

Mě samotného na videu nejvíc zaujal hudební doprovod. Volba takové hudby by totiž mohla nasvědčovat tomu, že by ve hře stále mohl být přítomný tradiční orchestrální soundtrack s dost temnými motivy, který byl tak charakteristický pro první i druhý díl. Koneckonců přesun na konec 60. let plný rockových i jazzových pecek nebo zcela odlišný směr příběhu by mohl tvůrce svádět k jinému stylu vlastního hudebního doprovodu.

Samozřejmě by se dalo namítnout, že Mafia 2 také dokázala kombinovat klasický soundtrack s dobovými skladbami, ale jak se říká, jeden nikdy neví. Nové video by tak mohlo být slušným příslibem důstojného soundtracku věrného stylu předchozích dílů.

Detektivové Marek Tvrdý a Filip Němec viděli hru na vlastní oči na Gamescomu a navzdory všem pesimistickým očekáváním si odnesli pozitivní dojmy, které nám sdělili včera večer prostřednictvím jednoho z našich videoblogů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama