Nové záběry z kampaně Star Wars: Battlefrontu 2
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Nové záběry z kampaně Star Wars: Battlefrontu 2

Nové záběry z kampaně Star Wars: Battlefrontu 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

11

Čerstvé video nabízí pohled do zákulisí vývoje a přibližuje některé postavy a prvky singleplayeru.

Reklama

Na akci D23, kterou pořádá společnost Disney, došlo na odhalení nového videa, jež nabízí pohled do zákulisí vývoje singleplayerové kampaně Star Wars: Battlefrontu 2. Skutečně nových informací je minimum, a tak video slouží především jako nahlédnutí do tvorby singleplayeru od studia Motive a jako zdůraznění skutečnosti, že tentokrát nás čeká příběh z imperiálního pohledu.

Také se můžete podívat na některé nové koncepty a hlavně záběry, které se zaměřují zejména na činnost hlavní hrdinky Iden Versio (Janina Gavankar) a postavy, které ji obklopují. Jde o jejího otce, admirála Versia (Anthony Skordi), a dvojici kolegů ze speciální jednotky Inferno. Jedním z nich je sirotek Gideon Hask (Paul Blackthorne), který naplno a za všech situací věří v Impérium. Druhým je Del (T. J. Ramini), jenž vyrůstal na planetě Coruscant ještě před obdobím vlády Impéria. Podle všeho jde o člověka, jemuž nechybí smysl pro humor.

Letmo můžete vidět i planetu Vardos, na níž Iden vyrůstala, nebo využití jejího malého droida při zneškodnění povstaleckého vojáka. A jen tak mimochodem, Iden Versio bude mít ve hře i svůj vlastní hudební motiv, což je koneckonců pro nejvýraznější postavy světa Star Wars typické.

K dispozici je také jeden nový a jeden staronový koncept planety Vardos a nový plakát v plné velikosti.

Vardos

Nový plakát

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama