Nové záběry ze zrušeného Star Wars 1313 ukazují Boba Fetta
Star Wars: 1313 Novinka Nové záběry ze zrušeného Star Wars 1313 ukazují Boba Fetta

Nové záběry ze zrušeného Star Wars 1313 ukazují Boba Fetta

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

18
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Tři minuty dlouhé video prozrazuje další informace o zrušené Star Wars hře.

Reklama

Star Wars: 1313, hra, která byla poprvé oznámená společností LucasArts na E3 v roce 2012. Už tehdy z prvního působivého traileru byli fanoušci nadšení a vypadalo to na skutečně povedenou akční adventuru ze světa Star Wars. Bohužel, hra byla v podstatě zrušena, když společnost Disney následující rok koupila LucasArts a rozhodla se pozastavit všechny stávající projekty, tedy včetně 1313. Od té doby se na internet občas vynoří nějaké nové informace, které přibližují podobu zrušené hry. Ty nejnovější přináší výzkumný web The Vault, který zveřejnil tříminutové video se záběry z hraní.

Záběry ukazují známou postavu Boba Fetta jako hlavního hrdinu, který prochází řadou nedokončených lokací. V první řadě hráč v roli Boba Fetta prochází barem, načež akce později přechází do střešní honičky. Ačkoli je hra zjevně nedokončená, ze záběrů lze usoudit, že se hra mohla podobat jakési sci-fi verzi hry Uncharted. Video poté končí hrstkou animačních testů.

Původně měl hráč ze začátku hrát za novou postavu lovce odměn. Ta měla být následně zabita právě Boba Fettem a hráč se měl po zbytek hry ujmout role Boba Fetta, přičemž příběh se měl odehrávat převážně na planetě Coruscant v podlaží číslo 1313.

Je velká škoda, že jsme se hry nakonec nedočkali. Prezidentka společnosti Lucasfilm Kathleen Kennedyová sice v roce 2015 uvedla, že projekt by mohl být stále vyvíjen, ale za celých devět let od jeho zrušení se o něm již nikdo nikde nezmínil. Kromě několika neoficiálních informací a záběrů nám tak zbylo jen šestiminutové gameplay demo z E3.

Fanoušci světa Star Wars ale nemusí být smutní. Společnost Electronic Arts začátkem tohoto týdne potvrdila, že vývojářské studio Respawn Entertainment pracuje na třech nových titulech z tohoto univerza. Prvním titulem má být pokračování povedeného Star Wars Jedi: Fallen Order. Dalším titulem má být FPS hra, kterou řídí bývalý veterán LucasArts a spolutvůrce Medal of Honor Peter Hirschmann. Posledním chystaným titulem od Respawn Entertainment je strategie vyvíjená v produkční spolupráci se studiem Bit Reactor, což je nové studio tvořené veterány stojícími za sériemi XCOM nebo Civilization.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama