Novinky na západě: nový Sword Art Online a další
I am Setsuna Novinka Novinky na západě: nový Sword Art Online a další

Novinky na západě: nový Sword Art Online a další

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4

Stanger of Sword City na Xboxu One a třeba Danganronpa 2 na Steamu. Ale je toho ještě víc.

Reklama

Vzhledem k většímu množství her, u kterých byla oznámena lokalizace pro západ, případně již přímo datum vydání, nabízíme vám jejich menší seznam, spolu s krátkým, ale i důležitým infem.

Jako první začneme oznámením Xbox One verze hry Stanger of Sword City od Experience. Bohužel se nedočkáme krabicovky, ale digitálně půjde v Evropě koupit od 29. března a to za cenu 979 Kč. Texty budou primárně lokalizovány do angličtiny s tím, že zůstane původní japonské audio. Pokud ale hru nebudete chtít rovnou koupit, bude existovat osm hodin dlouhá, bezplatná zkušební verze. Všechen získaný potup vám pak zůstane, a pokud vás titul zaujme, stačí v menu "pouze" zvolit "upgrade" hry. Kromě digitální Xbox One verze, bude od 29. dubna Stranger of Sword City k dispozici jak fyzicky tak digitálně i pro PS Vitu.

18. dubna vyjde na Steamu anglická PC verze Danganronpy 2: Goodbye Despair. Druhý díl tak následuje titul Danganronpa: Trigger Happy Havoc, který je možné zakoupit přes Steam od 18. února tohoto roku.

A u PC verzí ještě zůstaneme. Minulý týden Ghostlight Interactive oznámili PC verzi hry Way of Samurai 3, kterou bude možné zakoupit od 23. března výhradně přes službu Steam. Cena je stanovena na 19,99 dolarů, přičemž v den startu se bude prodávat s 20% slevou.

Square Enix pak hodlá lokalizovat titul od Tokyo RPG Factory, který vyšel v Japonsku minulý měsíc pro PS4 a PS Vitu jako Ikenie to Yuki no Setsuna. V Severní Americe a v Evropě se jej dočkáme letos v létě pro PS4 a pro PC platformu pod názvem I Am Setsuna. Bojový systém této hry vychází z principů Chrono Trigger a slibuje "návrat autentických RPG her, krásného uměleckého designu a smutného příběhu", atributů známých z klasických japonských RPG. Režii má na starost Atsushi Hashimoto. Oficiální internetové stránky naleznete zde.

Na Dengeki Game Festivalu taky Bandai Namco uveřejnili druhý trailer ke Sword Art Online: Hollow Realization, ve kterém byla potvrzena přítomnost dvou postav (Leafa a Sinon) a také byla oznámena dabérka nové postavy Premia, kterou je Yuiko Tatsumi. Nás ale bude více zajímat skutečnost, že k západnímu vydání dojde na konzole PS4 a PS Vita ještě v tomto roce. Níže najdete nejdříve lokalizovaný a posléze i nový původní trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama