Novinky o železe #10 - Apple láká, Lenovo představuje a grafiky testujeme
Novinka Novinky o železe #10 - Apple láká, Lenovo představuje a grafiky testujeme

Novinky o železe #10 - Apple láká, Lenovo představuje a grafiky testujeme

David Jiránek

David Jiránek

Na PCTuningu jsme otestovali aktuálně nejlevnější RTX 4060 Ti, vyplatí se brát ji vzhledem k ceně?

Reklama

Letní okurková sezóna pomalu končí, teda aspoň v to doufáme. V herním světě na nás vykoukl opravdu napěchovaný měsíc, v hardwaru toho snad taky bude více. Co tedy na PCTuningu za minulý týden zaznělo?

Než se vrhneme na čistokrevný herní hardware, připomeňme si, že nás v září čeká Apple Keynote. Nový iPhone konečně dostane USB-C. A co dál? Drobné iterace, nové barvičky telefonů a změny materiálů i rámečků. Nic přelomového nečekejme.

Z novinek vybíráme kompletní specifikace Lenovo Legion Go. Nový hráč na poli herních handheldů do toho jde po hlavě a ROG Ally i Steam Deck mají vážnou konkurenci. Specifikace už jsou nyní oficiální a video s Legion Go už stihl vytvořit například Dave2D.

Teď už k pořádnému hardwaru. Intelu unikají další informace o nových procesorech Core 14. generace. Na internet se dostaly i ceny a bude se zdražovat.

Overclockeři jistě sáhnou po nových utilitách na flashování BIOSu Nvidia grafik. Dříve běžná věc, dnes celkem ojedinělá. Vše samozřejmě na vlastní zodpovědnost.

A nechyběly ani pořádné články a recenze. Na Gamescomu byly nejen hry, ale i herní hardware. Asus zde měl několik monitorů, stůl nebo počítače bez kabelů. Co nás zaujalo se dozvíte v reportáži.

Novinky o železe #10 - Apple láká, Lenovo představuje a grafiky testujeme

Vybírali jsme notebook do školy. Dedikovanou grafiku v něm chcete a je jedno, jak si to u rodičů obhájíte. Ty nové školní programy s názvy jako Starfield a Baldur's Gate 3 jsou prostě hrozně náročné.

Na závěr tu máme detailní recenzi RTX 4060 Ti od Palit. Jde přesně o ten model, který vám vyskočí při filtrování od nejlevnějšího. Je u této verze nějaký háček a vyplatí se vůbec vzhledem k obecným specifikacím RTX 4060 Ti? Na to odpoví recenze na PCTuningu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama