Novinky pro The Crew 2 a For Honor
For Honor Novinka Novinky pro The Crew 2 a For Honor

Novinky pro The Crew 2 a For Honor

Michal Burian

Michal Burian

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Nové módy, nový obsah, nové trailery.

Reklama

Ubisoft se na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem zaměřil především na své připravované hry. Ovšem neopomněl ani na již vydané. Dozvěděli jsme se o novém obsahu pro The Crew 2 a For Honor. Arkádové závody budou 26. září rozšířeny o první bezplatnou aktualizaci, jež zahrne novou disciplínu. Těšit se můžete na vznášedla. Update je pojmenovaný Gator Rush a zahrne více než 20 nových aktivit, včetně eventů Jetsprint, Hypercar a Touring Car, novou epizodu Live Xtrem Series a další novinkou je mód Ace. Jde o novou úroveň obtížnosti, která odmění hráče legendárním lootem pro přizpůsobení svých vozidel.

Majitelé Season Passu získávají dva nové vozy v předstihu. O sedm dnů dříve. Ostatní 3. října.

The Crew 2 vyšlo na PC, PlayStation 4 a Xbox One. V prosinci hru rozšíří PvP akce.

Marching Fire je největší aktualizace, kterou obdrží For Honor po svém uvedení na trh. Velkým lákadlem je zcela nový PvE mód Arcade. Je zaměřený na mikropříběhy v rámci větší války a každý quest se bude hrát jinak. Hráči začnou výběrem obtížnosti (Common, Rare, Heroic, Epic a Legendary), která odpovídá jejich vlastnímu skóre. Jakmile si vybereou misi, dostanou se do jednotlivých bojových kapitol s rostoucí obtížností, s většími vlnami nepřátel a neustále se měnícími výzvami. Dobrodružství můžete podniknout sólo, případně v kooperaci.

Vývojáři prostřednictvím bojových modifikátorů mění dosavadní zkušenost. Modifikátory se náhodně aplikují na vás nebo AI soupeře. Modifikátory vás mají nutit k přizpůsobení bojového stylu a strategie. Existují pozitivní modifikátory s doplněním zdraví po úspěšném zásahu, zatímco v negativních se objevuje trvalé krvácení.

Marching Fire se skládá z placeného a bezplatného obsahu. Pro všechny hráče je určen režim 4v4 Breach společně se čtveřicí nových Wu Lin hrdinů, které si odemknou za herní měnu. Součástí je ještě grafické vylepšení, update uživatelského rozhraní a nový systém dialogů. Za peníze je již zmíněný Arcade mód. V rámci placené expanze si budete moci hned užívat i čtyřech Wu Lin hrdinů.

Pokud máte chuť se do Marching Fire pustit, vyjde 16. října. Pro nové hráče bude v nabídce i For Honor: Marching Fire Edition, od 4. září v předobjednávce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama