Novinky z Dead by Daylight – nová kapitola, Resident Evil a dating sim
Dead by Daylight Novinka Novinky z Dead by Daylight – nová kapitola, Resident Evil a dating sim

Novinky z Dead by Daylight – nová kapitola, Resident Evil a dating sim

Jan Urbančík

Jan Urbančík

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Je libo randění se zabijáky?

Reklama

V úterý proběhl speciální stream ohledně populární multiplayer hry Dead by Daylight, která slaví už 6. výročí. Vývojáři z Behaviour Interactive do ní pravidelně přidávají nový obsah a bude to zřejmě platit i nadále.

Oznámili totiž novou kapitolu s názvem Roots of Dread, která přinese nového zabijáka, zvaného "The Dredge", následně přeživší Haddie Kaur i mapu nazvanou Garden of Joy. Všechen obsah dorazí už 7. června.

Druhý z oznámených projektů je opravdový bizár. Jde totiž o úplně novou hru, jež nese název Hooked on You. O co jde? Simulátor randění se zabijáky z Dead by Daylight. Koho něco takového napadlo, to opravdu netušíme. Titul má každopádně dorazit na Steam v létě tohoto roku.

Kromě toho všeho jsme se však dočkali ještě teaseru na Project W, který se má týkat značky Resident Evil. Kódové označení se objevuje i v samotných hrách z této hororové série. Šlo o projekt, jenž měl dát vzniknout pokročilým lidským jedincům. Jedinýmy úspěšnými subjekty nakonec byli Albert a Alex Wesker. Podle dřívějších spekulací by měl do Dead by Daylight v nové kapitole přibýt právě Albert, jakožto zabiják.

Zajímavější je však výběr přeživších, údajně má jít o Adu Wong a Rebeccu Chambers. První z nich je samozřejmě velmi populární, ale Rebecca se objevila pouze v Resident Evilu Zero a filmu s podtitulem Vendetta, jinak ji Capcom nikdy moc nevyužil. Proč tedy vývojáři chtějí do hry přidat zrovna ji? Vše by nahrávalo nepotvrzeným informacím z loňského roku, kdy se mluvilo o Resident Evil Revelations 3 s Rebeccou v hlavní roli.

Kapitola Project W má dorazit později v tomto roce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama