Novinky z Inside Xbox
Novinka Novinky z Inside Xbox

Novinky z Inside Xbox

Martin Zavřel

Martin Zavřel

9
Platformy Xbox Xbox One

Stručný seznam odhalených novinek.

Reklama

ATLAS

Pirátská MMO hra od tvůrců slavné survival akce ARK: Survival Evolved přichází na Xbox v rámci programu Xbox Preview. Její start na PC nebyl zrovna zázrak, ale trailer a nové ukázky vypadají nádherně, tak snad se autorům povedlo hru skutečně takto vypilovat. Navíc slibují souběžné updatování obou verzí hry (bez zpoždění konzole oproti PC, jak se to často děje u jiných titulů).

CHILDREN OF MORTA

Roguelike "lite" akční fantasy RPG, procedurálně generované prostředí, stylizovaná izometrická grafika. Hrajete za střídající se šestici postav, které jsou členy jedné (prokleté?) rodiny.

XBOX GAME STREAMING

Project xCloud je streamování her, podobné Google Stadia. Veřejné preview začíná již příští měsíc, ale prozatím pouze pro hrstku vybraných teritorií (ČR mezi nimi podle všeho zatím není). Díky xCloud budete moci hrát například nejnovější Gears nebo Halo i na tabletu nebo mobilu. Zajímavé je, že xCloud je 100% synchronizován s vaší HW konzolí a hrami na ní (takže například uložená pozice z fyzického disku s hrou na vaší konzoli bude pak k dispozici na xCloud verzi ve vašem mobilu). Systém bude také umožňovat streamovat vaši konzoli do vašeho mobilního zařízení přímo.

XBOX GAME PASS

Nové hry pro konzoli i PC v tomto skvělém systému předplatného: Jump Force, Bloodstained, Dirt Rally 2.0, Cities Skylines, Saint´s Row 4: Re-elected a další.

CODE VEIN

Nový trailer z přicházející Soulslike zaměřené na upíry představil nové nepřátele.

OUTER WORLDS

Očekávané singleplayer sci-fi RPG v duchu oblíbené Fallout: New Vegas (od stejných tvůrců), zaměřené na dobývání vzdálených planet nelítostnými korporacemi a černočerný humor, se připomnělo dalším povedeným trailerem a krátkým rozhovorem. Je možná trochu škoda, že hra vychází ve stejný den jako Modern Warfare.

GEARS 5

Bez ukázky, ale příslib mnoha přídavků v následujících 6 měsících, včetně 4 hratelných postav.

GHOST RECON: BREAKPOINT

Oznámena veřejná beta na Xboxu od čtvrtka do soboty, preload je již aktivní. Podpořeno slušným trailerem. John Beranthal také blíže představil svoji postavu hlavního záporáka hry ve speciálním medailonu.

HITMAN 2

Nejnovější (a zároveň úplně poslední) přídavek pro aktuální díl hry se jmenuje Haven Island a vypadá opravdu jako pohádkový tropický ráj na Maledivách. Nicméně pod rajským povrchem se skrývá tajná laboratoř pro plastické operace zaměřené na radikální změnu identity hledaných zločinců.

FELIX THE REAPER

"Romantická komedie o Smrti" je stylovou puzzle hříčkou, připomínající například hru Catherine, ve které Smrt ukončuje životy a učí se tančit. Z nějakého důvodu mi ukázka připomněla film Joker.

AFTERPARTY

Stylová adventura o úniku z Pekla, kde vaším cílem je využít místních divokých párty a opít Satana. Na svědomí ji mají autoři paranormálního thrilleru Oxenfree, což je patrné na první pohled - nicméně tato hra se bere mnohem méně vážně.

DAYZ

Bohemia Interactive pokračuje v úspěšném vztahu s Xboxem, který věnoval prostor ve své show nejnovějšímu přídavku pro DayZ, jehož hlavním tahákem je nová herní mapa.

X019 SHOW

Proběhne v Londýně 14. listopadu a bude vysílána také živě na Mixeru, máme se údajně těšit na mnoho nových ukázek a odhalení. Je bohužel pravda, že tato epizoda Inside Xbox těch opravdu zásadních zas tak moc neměla.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama