Novou hru od Remedy vydá 505 Games
Control Novinka Novou hru od Remedy vydá 505 Games

Novou hru od Remedy vydá 505 Games

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1

Hra s pracovním označením P7 slibuje chytlavý příběh a dosud nejpropracovanější hratelnost, s jakou jsme se v titulech od Remedy setkali.

Reklama

Už nějakou dobu víme, že jedním ze dvou projektů, na nichž pracuje finské studio Remedy, je zcela nová hra aktuálně známá jako Project 7 nebo zkráceně P7. A nyní má konečně vydavatele. Je jím 505 Games, spadající pod společnost Digital Bros.

505 Games vlastní práva na vydávání P7 po dobu 20 let a postará se o celosvětové vydání fyzické i digitální verze hry, která je ve vývoji na PC (včetně Steamu), Xbox One a PlayStation 4. Project 7 je tak první hrou od Remedy od dob Maxe Payna 2, která vyjde na konzoli od Sony. 505 Games se postará i o marketing, přičemž společnost se podílí na vývoji hry investováním 7,75 milionů eur. Součástí dohody je také fakt, že 505 Games, potažmo Digital Bros, obdrží 45% z čistého prodeje hry.

Jak už víme z dřívějška, P7 má být kooperativní akční hrou zasazenou do zcela nového a otevřeného světa, která má stále klást důraz na pořádný příběh, i když své příběhy tentokrát budou moci vyprávět a sdílet i sami hráči. Project 7 má navíc hráčům vydržet mnohem déle než předešlé tituly od Remedy a nově jsme se dozvěděli, že ve srovnání se staršími projekty studia má nabídnout i propracovanější hratelnost.

Hru, která bude akčním titulem hraným z pohledu třetí osoby, pohání engine Northlight, který byl od dob své premiéry v Quantum Break upraven a vylepšen, mimo jiné tak, aby podporoval PS4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama