Nový Bond s povolením závodit a zabíjet
James Bond: Blood Stone Novinka Nový Bond s povolením závodit a zabíjet

Nový Bond s povolením závodit a zabíjet

Michal Burian

Michal Burian

4

Activision oznámil nové dobrodružství agenta 007, který tentokrát nedostane povolení pouze zabíjet, nýbrž také závodit, a to například v Aténách, Bankoku či Monaku.

Reklama

Third-person akci se závodními prvky - James Bond: Blood Stone – připravuje studio Bizarre Creations, tvůrci Geometry Wars, Fur Fighters a elektrizujících závodů Blur, a to na Vánoce aktuálního kalendářního roku.

Pokud si nové dobrodružství agenta 007 nedokáže představit, tak se bude intenzivně soustředit na automobilové mise, nebudou však chybět ani nejrůznější přestřelky či boje v ulicích Atén, Istanbulu, Monaka či Bankoku. Hlavní postavou je samozřejmě Daniel Craig, M se podobá Judi Dench a samotný podtitul prozradil, že se vše bude točit okolo zpěvačky Joss Stone.

O samotném příběhu toho prozatím moc nevíme. Jisté však je, že příběh píše Bruce Feirstein, což je autor Zlaté oko, Jeden svět nestačí či Zítřek nikdy neumírá. Multiplayer bude pro 16 hráčů, kteří se rozdělí na špióny a zloděje a budou muset vymýšlet nejrůznější strategické tahy, aby přelstili své soupeře.

Pár minut po oficiálním ohlášení se na internetu objevilo první video. Záběry jsou sice natočeny pouhou kamerou, i tak si však můžeme všimnout stylu, který se podobá špionážní akci Splinter Cell: Conviction.

James Bond: Blood Stone podle dosavadních informací vyjde koncem letošního roku, a to ve verzích pro PC, PlayStation 3, Xbox 360 a Nintendo DS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama