Nový boss do Hunt: Showdown odložen na rok 2021
Hunt 1896 Novinka Nový boss do Hunt: Showdown odložen na rok 2021

Nový boss do Hunt: Showdown odložen na rok 2021

Ondřej Partl

Ondřej Partl

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Crytek fanouškům přináší nemilou zprávu.

Reklama

Hunt: Showdown je zajímavý a především atmosférický titul od společnosti Crytek, jenž proti sobě posílá hráče, kteří musí soutěžit o to, kdo porazí zdejšího bosse a odnese si z něj trofej.

Hra původně vyšla na PC, avšak časem se dočkala svého portu i na konzole PlayStation 4 a Xbox One, kde samozřejmě musela být o něco málo ochuzena, avšak pořád se jednalo o zážitek, jenž se napodobuje jen velice špatně.

Přirozeně si můžete přečíst naší recenzi, kde si Hunt odnesl pohledných 8 bodů z 10 se shrnutím:

"Tato PvP multiplayerovka s velkou porcí PvE prvků těží především ze svého nevšedního zasazení, skvělé atmosféry, zábavné hratelnosti a povedeného audiovizuálu. Jakmile autoři do hry vloží další mapy, monstra či herní režimy, bude se jednat o téměř perfektní záležitost, kterou by si neměl ujít žádný z fanoušků her podobného ražení."

Nový boss do Hunt: Showdown odložen na rok 2021

Na konec tohoto roku byl zároveň chystán větší update s označením 1.5, který měl s sebou přinést dva velice důležité přídavky, jimiž je nový boss a custom typy munice.

Bohužel vývojáři však na oficiálních stránkách oznámili, že těchto dvou nových přídavků se dočkáme až v roce 2021, kdy se za toto odložení omlouvají, ale nabízí alespoň jistou formu náhrady, kdy uvolnili čtyři obrázky (ty naleznete roztroušené skrze tento článek), které nabízí letmý pohled na to, na co se můžeme v roce 2021 těšit.

Nový boss do Hunt: Showdown odložen na rok 2021

Zároveň jsme se ale dočkali ujištění, že další prvky, které měly s updatem 1.5 dorazit, místo toho dorazí s aktualizací 1.4.8, jíž se do konce roku dočkáme.

Ta kromě jiného bude obsahovat nový typ lootu, varianty zbraní, přidání strážních věží, vylepšení hratelnosti, legendární zbraně a lovce a pár dalších překvapení.

Na konci oznámení poté autoři chválí jejich komunitu, s kterou je jedna radost hru utvářet.

Nový boss do Hunt: Showdown odložen na rok 2021

Hunt: Showdown zakoupíte na Steamu, PlayStation Store a Microsoft Store.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama