Nový Doom nabídne nelineární prozkoumání prostředí
DOOM Novinka Nový Doom nabídne nelineární prozkoumání prostředí

Nový Doom nabídne nelineární prozkoumání prostředí

Jan Kalný

Jan Kalný

21

Mimo to bude obsahovat příběh, který bude pro ty, které zajímá.

Reklama

S každou novou informací se nový Doom jeví jako hra, na kterou fanoušci čekali dlouhá léta. My doufáme, že tomu tak skutečně bude, protože, jak jsme se nově dozvěděli v rozhovoru s výkonným producentem Martinem Strattonem pro GameInformer, hra nabídne nelineární prozkoumávání lokací, které bylo inspirované tím z předchozích dílů. Hlavně těch prvních tedy.

Pokud vám to ale nestačí, těšit se také můžete na jistý příběh. Nečekejte ale cut-scény u každých dveří. Tvůrci zdůraznili, že o tom Doom není. Pokud vás příběh zajímá, pokud vás zajímají informace o prostředí, vaší postavě (která mimochodem nemá ani jméno) a její motivace, můžete se o tom dozvědět. Ti, kteří chtějí prostě jen akci, dostanou prostě jen akci.

A aby toho nebylo málo, tak ruku v ruce s tím jde také informace, že od doby, kdy jsme naposledy viděli nějaký gameplay, je hra ještě těžší. Na to se autoři z id Software zaměřili a chtějí udělat souboj zajímavý, zábavný, ale zároveň chtějí, aby to byla výzva.

„Je to ohromná zábava, když jste v té aréně. A může to být těžké, nakopou vám zadek, ale můžete se vrátit později a zkusit jinou strategii,” prozradil Martin Stratton.

Tak snad se všechno podaří. V id Software jsou si zatím jistí, že se bude hra lidem líbit. Tak uvidíme. Podle nepotvrzených informací by mohla hra vyjít 30. června letošního roku, a to konkrétně na PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama