Nový Fatal Frame vychází 30. října
Novinka Nový Fatal Frame vychází 30. října

Nový Fatal Frame vychází 30. října

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

13

Evropa navíc dostane také limitovanou edici této hororové adventury.

Reklama

Nintendo na letošním GamesComu oznámilo datum vydání hororové hry Fatal Frame: Maiden of Black Water v Evropě. Na konzoli Wii U si ji budete moci zahrát od 30. října, přičemž jde o stejný titul, který v Japonsku vyšel pod jménem Zero: Nuregarasu no Miko (což jde přeložit také jako Fatal Frame: The Raven Haired Shrine Maiden) 27. září 2014 a na americkém kontinentě nese jméno Fatal Frame: Oracle of the Sodden Raven.

V den vydání bude k dispozici také zkušební verze hry, určitý typ dema, umožňující hráčům projít prolog a první dvě kapitoly zcela zdarma. U maloobchodních prodejců se bude nabízet limitovaná edice, ve které najdete kopii hry, oboustranným plakát, artbook , čtyři fotografie duchů a nosič se hrou ve steelbooku.

Tato hororová adventura je objemově zatím nejrozsáhlejším dílem série. Její děj je zasazen na, a také okolí, posvátné hory Hikamiyamy s obrovským jezerem na samém vrcholu. Z něj pak opakovaně vytéká po celé hoře voda. Této hoře se také mezi lidmi přezdívá "hora smrti", ale je prý nebezpečná pouze pro lidi, kteří se sami rozhodli zemřít. Tito sebevrazi vstupují na horu v době oumagatoki (čarodějné hodiny), kdy se hranice mezi světem živých a mrtvých smazává.

Hlavní hrdinka Kozukata Yuuri je schopna vidět mrtvé, kteří zde byli nedobrovolně odvlečeni, zůstávají vězet ve světě mrtvých, ale chtějí se vrátit zpět.

Wii U gamepad bude ve hře zastávat funkci "projekčního přístroje", který zde půjde ovládat jako reálný fotoaparát. Můžete jej před obrazovkou přesouvat a stále tak sledovat duchy a zároveň vše fotografovat. Také to bude vaše jiná zbraň proti agresivním duchům.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama