Nový firmware vylepšil Nintendo Switch
Novinka Nový firmware vylepšil Nintendo Switch

Nový firmware vylepšil Nintendo Switch

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy Nintendo Switch Switch

Přidal užší propojení se sociálními sítěmi nebo filtrování zprav.

Reklama

Konzole Nintendo Switch obdržela novou aktualizaci, která firmware upgradovala na verzi 5.0.0 a přidala nové funkce. Někteří z vás ale budou možná zklamáni, komunita si přeje podporu složek nebo vlastní motivy. Ani na jedno ale dnes nedošlo. Nintendo se místo toho zaměřilo na užší připojení se sociálními sítěmi, filtrování zpráv nebo na nové ikonky.

Největší a nejdůležitější novinkou verze 5.0.0 je podle Nintenda vylepšení sekce přátel. Je vám umožněno přidat si přátele z Facebooku a Twitteru. Pokud navíc váš kamarád na sociálních sítích má Switch, tak vám bude navrhnuto, abyste si ho na konzoli přidali mezi Nintendo kamarády.

Nintendo přidalo 24 nových ikonek z her Arms a Kirby. Zajistilo, že digitální hry, které si koupíte přes počítač nebo chytré zařízení, se začnou do Switche stahovat, i když jste Switch uspali. Nově můžete filtrovat nepřečtené zprávy nebo zprávy ze specifických kanálů.

Aktualizace přidala i nové zabezpečení pro rodičovskou kontrolu. PIN se nyní zadává přes ovládací prvky, namísto číselné klávesnice na obrazovce. Takto váš PIN nikdo nezjistí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama