Nový gameplay z Assassin's Creed Rogue ukazuje mise na moři a proti asasínům
Novinka Nový gameplay z Assassin's Creed Rogue ukazuje mise na moři a proti asasínům

Nový gameplay z Assassin's Creed Rogue ukazuje mise na moři a proti asasínům

Jan Kalný

Jan Kalný

21

V roli templáře Shaye se podíváme do polárních oblastí. Nový gameplay od Ubisoftu nám poodhalí, co všechno tam lze dělat.

Reklama

Druhý plnohodnotný díl, který vyjde letos pouze pro starou generaci konzolí, nás nechá zmrznout v severním Atlantiku nebo se potloukat po New Yorku v kůži Shaye, který loví asasíny. Nově vydaný gameplay nám během pětadvaceti minut ukáže spoustu zajímavých věcí.

Na úvod uvidíme jednu z námořních instancí proti francouzské flotile. Údajně se budeme moci plavit v již zmíněném severním Atlantiku, ale také se podíváme do Hudson Valley na jihu New Yorku. Během plavení narazíme na ledovce, které budeme moci využít jako krytí, past nebo si z nich vybrat nějaký zmrzlý náklad v podobě kamene nebo dřeva, které budeme moci buďto prodávat, nebo si z nich něco vytvořit.

Během plavení také budeme moci obsadit nepřátelské osady a prohlásit je za své. Právě zde můžeme vidět novou drobnou věc, kdy Shay automaticky a velice efekt(iv)ně vyšplhá po malé stavbě. Což je na jednu stranu poměrně pěkná věc, na druhou stranu docela zbytečná. Drobnou změnou také prošel arzenál zbraní. K dispozici máme kromě Air Rifle, fungující také jako granátomet, i nový druh šipky, který pravděpodobně bude fungovat na odlákání.

V závěru videa se navíc podíváme na úplný sever, prozkoumáme vrak lodi a poohlídneme se po divočině, kde se dozvíme, že tučňáci ve hře ve skutečnosti nejsou tučňáci, ale dnes již vyhynulá Alka veliká.

Věříme, že Assassin's Creed Rogue nabídne pro fanoušky příběhu skvělý pohled na druhou stranu a pro zoology poměrně levnou expedici do polární oblasti, z pohledu hratelnosti ale není hra nijak zvlášť inovativní. Co si o tom myslíte vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama