Nový gameplay z Assassin's Creed: Syndicate ukazuje hraní za Evie
Assassin's Creed: Syndicate Novinka Nový gameplay z Assassin's Creed: Syndicate ukazuje hraní za Evie

Nový gameplay z Assassin's Creed: Syndicate ukazuje hraní za Evie

Jan Kalný

Jan Kalný

101

Hlavní náplní tohoto videa je především tichý postup a ukázka několika cest jak zabít svůj cíl. <strong>Doplněno o další video.</strong>

Reklama

Na letošním Gamescomu samozřejmě nemohl chybět nový díl ze série Assassin's Creed, ve kterém se podíváme do Londýna v 19. století. Nebudeme ovšem hrát jenom na brutálního Jacoba, ale také rozvážnou a tichou Evie, která se specializuje na stealth a celkově kradmý postup.

Tentokrát bude našim úkolem zabít Lucy Thorne, která je členkou Templářů. Jedná se konkrétně o Black Box misi, vidět jsme je mohli v předchozím díle. Podle tvůrců je na vás, jak se k cíli dostanete. Můžete využít i řadu unikátních věcí, které se během mise naskytnou.

Celkově je ale gameplay upřímně řečeno docela jednotvárný a skoro až nezajímavý. Zvlášť, protože většinu času uvidíme místy až moc „silný” hák, kterým se můžeme dostat ze země na budovu a z ní pak na další budovu. A ve spojení s možností se zneviditelnit a házet nože ztrácí hra docela na atraktivitě. Ale asi záleží celkově na tom, jakým stylem hrajete. Koneckonců nemusíte nic z toho využívat, nebo můžete prostě jít a všechny zabít. Jaký styl si vyberete vy?

Assassin's Creed: Syndicate vychází už 23. října pro PS4 a Xbox One, PC verze k nám zavítá o trochu později.

Další video

Jak se zdá, není všem videím konec. Na internetu se objevila alternativní verze původních gameplay záběrů. Upřímně to ale nevypadá o nic méně stupidně. Především doporučuji část od 3:40, to se opravdu zasmějete.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama