Nový horor od tvůrců Until Dawn se skutečně jmenuje The Quarry
The Quarry Novinka Nový horor od tvůrců Until Dawn se skutečně jmenuje The Quarry

Nový horor od tvůrců Until Dawn se skutečně jmenuje The Quarry

Jan Urbančík

Jan Urbančík

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One

Vyjde letos v létě a plnohodnotného představení se dočkáme už zítra.

Reklama

Před pár týdny jsme vás informovali o tom, že si společnost Supermassive Games, autoři Until Dawn či série The Dark Pictures, zaregistrovala název "The Quarry". Už tehdy psal magazín VGC o tom, že bychom se titulu mohli dočkat ještě letos, přičemž o vydání se postará 2K, vydavatelský label společnosti Take-Two Interactive. A to vše se dnes potvrdilo.

Samotný vývojáři na sociálních sítích zveřejnili téměř minutový teaser a základní informace, které se shodují s těmi od VGC. Jen vydání je trochu upřesněno, dočkáme se totiž už v létě.

"Co tě nezabije, to tě posilní," píše se v příspěvku na Twitteru. Podle tvůrců má být The Quarry úplně nový hororový zážitek. Právě slovo "zážitek" některé hráče trochu zneklidňuje, protože to naznačuje, že by se nemuselo jednat o plnohodnotný titul. Ale to vše se objasní už brzy. Studio Supermassive Games totiž zároveň oznámilo, že plnohodnotného odhalení se dočkáme už ve čtvrtek 17. 3. v 17:00 našeho času. Přesný odpočet najdete na nově spuštěných oficiálních stránkách hry.

Nakonec ještě dodám, že nejde o jediný projekt, na němž zkušení vývojáři momentálně pracují. Letos by měl totiž vyjít také nový díl z antologie The Dark Pictures, který tentokrát nese název The Devil In Me a má jít o vyvrcholení první sezóny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama