Nový mód v Call of Duty: Black Ops 3 bude jen o skákání
Novinka Nový mód v Call of Duty: Black Ops 3 bude jen o skákání

Nový mód v Call of Duty: Black Ops 3 bude jen o skákání

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

15

Zároveň Treyarch oznámil, že loajální hráči budou za svoji věrnost odměněni v podobě bonusového obsahu.

Reklama

Máme za sebou již druhý páteční stream Black Ops 3. Ten přináší sice o něco méně informací než první stream, zato jsou však mnohem zajímavější. Kromě nového herního módu také Treyarch představil Loyality program, odměňující věrné hráče.

Nově oznámený multiplayerový mód doslova vyrazil hráčům dech. Jmenuje se Free Run a hráči v něm mají pouze jediný úkol – proběhnout (či proskákat) přes celou mapu a dosáhnout cíle jako první. Zde se nezabíjí a všechno se točí pouze kolem nové mechaniky pohybu. Skvělý mód pro soupeření mezi přáteli.

Hráči tak ke zdolání celé překážkové dráhy musí využívat skoky s jetpackem, sklouznutí, běh po zdech a přijde dokonce i na plavání. V průběhu hry také musíte občas sebrat zbraň a sestřelit překážky blokující cestu. Miřte přesně, jelikož za každou kulku vedle dostanete penále ve formě přidaného času. Ve hře najděte různé množství překážkových drah s odlišnou obtížností. Zatím však není známo, zda bude Free Run dostupný i pro konzole Xbox 360 a PS3. To ukáže až čas.

V základní hře také bude 11 běžných herních módů – Team Deatmatch, Free-for-All, Domination, Demolition, Kill Confirmed, Hardpoint, Capture the Flag, Uplink, Search and Destroy, Mercenary Mosphit a Safeguard (novinka). Dále si budou hráči moci zahrát svoje vlastní upravené hry v soukromé lobby a návrat hlásí i oblíbený Gun Game.

Poslední věcí, kterou nám Treyarch sdělil, je nový tzv. Loyality program. Hráči, kteří jsou sérii loajální a mají něco nahráno v posledních třech titulech (Black Ops 2, Ghosts a Advanced Warfare), budou odměněni podle výše své úrovně. Pokud jste dosáhli větší než desáté úrovně, dostane speciální vizitku. Za více než 31 úroveň jste odměněni novými typy mířidel a za celou dokončenou prestige dostanete rovnou kamufláž. Nemusíte vlastnit všechny tři uvedené díly a je tak jedno, ve kterém z nich máte toho nahráno více.

Zajímavostí je i to, že se odměny nevztahují na jednu platformu. Pokud vlastníte např. Advanced Warfare na konzoli Xbox One a pořídíte si Black Ops 3 na PC nebo PS4, odměnu dostanete tak jako tak. Loyality program však není dostupný pro konzole staré generace (jak jinak). Svoji odměnu si můžete vyzvednout na stránkách hry po připojení daného účtu. Ale pozor, čas máte pouze do 5. listopadu. O den později vychází už plná hra. Osobně nevidím pár kosmetických věciček jako velké poděkování hráčům za jejich věrnost, ale budiž.

Co se starší generace konzolí týče, tak Treyarch u PS3 a Xboxu 360 cílí na 30 snímků za sekundu. Jak jistě víte, půjde pouze o porty. Předešlé díly běžely při 60fps.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama