Nový Nintendo časopis
Novinka Nový Nintendo časopis

Nový Nintendo časopis

Daniel Kremser

Daniel Kremser

13

Hlavní distributor her a hardwaru od Nintenda Conquest Entertainment podpořil vznik nového herního časopisu, věnujícího se výhradně této japonské firmě.

Reklama

Časopis nese název N MAG a bude se věnovat pouze a jedině Nintendo světu. Pod křídly jej má distributorská společnost Conquest a na šéfredaktorské sesli sedí Michal Pavur.

Zajímavé přitom je, že časopis bude k dostání zdarma a to v prodejnách Game CZ, Gamescape, Gamehouse, Puntanela, Brloh a vybraných prodejnách Nay. Zajít si pro něj můžete už příští týden. Taktéž bude dostupný v PDF formě na webu.

Po obsahové stránce nám první číslo nabídne speciál o Legends of Zelda, nabušené recenze na ty nejepší 3DS hry a samozřejmě také kupu zajímavých preview a novinek. Chybět pak nebude ani plakát věnovány právě sérii Legends of Zelda.

V současné době ještě není zcela jasné, zda bude časopis vycházet každý měsíc. Další číslo však už je v přípravě a o budoucnosti časopisu vás budeme informovat. Rozhodně přejeme časopisu úspěch a dlouhý život, protože něco podobného tady chybělo už dlouho.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama