Nový PlayStation 3 model skutečností
PlayStation 3 Novinka Nový PlayStation 3 model skutečností

Nový PlayStation 3 model skutečností

Michal Burian

Michal Burian

25

Nový model je menší a s větším diskem.

Reklama

Sony nikdy neuměla pořádně udržet tajemství, o novém modelu konzole PlayStation 3 se o tom namluvilo již mnoho. Nebylo tedy divu, že oficiálního oznámení jsme se dočkali právě dnes na Tokyo Game Show.

Podle Sony je nový model o 20 procent menší a o 25 procent lehčí ve srovnání se současnou verzí PS3 Slim.

V Evropě se nový model (v černém provedení) začne prodávat 28. září v bundlu s FIFA 13 za necelých 300 euro (cca 7440 Kč) s diskem 500GB. Od 12. října bude rovněž dostupná verze s flash pamětí 12GB za 229 euro (cca 5680 Kč). V Japonsku bude navíc dostupná i bílá verze.

Níže tři obrázky s novým modelem PS3.

Aktualizace: Popis od české divize PlayStation.

Všechny skvělé hry a funkce, které tak zbožňujete, jsou teď zabaleny do nového elegantního designu. Ještě nikdy nebyla vhodnější doba na pořízení systému PlayStation 3.

Systém PlayStation 3 nabízí dokonalou domácí zábavu za skvělou cenu a nyní má úžasný design, který vás ohromí.

Nový systém PS3 bude k dispozici od 28. září 2012 s úžasnou 500GB pamětí a brzy bude následovat kapesní verze s 12 GB. Takže ať už chcete zažít nezapomenutelné a zábavné večery s rodinou nebo chcete mít systém nabušený fantastickým obsahem, máme pro vás ten pravý systém PS3.

Nová konzole nabízí možnosti upravit systém PS3 podle vašich potřeb: začněte s 12GB modelem a poté zvyšte kapacitu připojením 250GB pevného disku (HDD). Jedná se o jedno ze skvělých periferních zařízení, která budou vydána ve stejnou dobu jako další důležité příslušenství, např. vertikální stojan, který nabízí větší flexibilitu zobrazení systému PS3.

Dalším změnou od září 2012 bude nový vzhled obchodu PlayStation Store pro systémy PS3. Zjednoduší se vyhledávání a stahování požadovaného obsahu. Vše z pohodlí vaší pohovky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama