Nový projekt ze světa NieR se jmenuje NieR Automata
NieR: Automata Novinka Nový projekt ze světa NieR se jmenuje NieR Automata

Nový projekt ze světa NieR se jmenuje NieR Automata

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Oficiální název odhalilo poslední číslo časopisu Famitsu.

Reklama

Studio Platinum Games má na svém kontě také hru NieR. Nový projekt z toho univerza, který byl již dříve oznámen, doslal oficiální název NieR Automaton a Square Enix jej hodlá vydat na konzoli PlayStation 4.

Nová akční hra se odehrává na zdevastované Zemi a nabízí nám pohled na bitvu plnou násilí, odehrávající se mezi "živými" stroji a lidskými androidími jednotkami zvanými Yorha. O jejich design se postaral Akihiko Yoshida. Na obrázku, uveřejněném v časopise Famitsu, se můžeme podívat na jednoho z hrdinů, androida Yorha No. 2 Typ B, který je vybaven katanou a obřím mečem. Do jeho výbavy ale patří také podpůrný systém Pod, útočící na dálku.

Režisér NieRu Automata Yoko Taro také připravuje divadelní hru nazvanou YoRHa Ver 1.1, jejíž příběh je velmi podobný tomu z Automata. Shrnout jej lze takto:

Yorha se odehrává ve vzdálené budoucnosti. Země byla napadnuta umělými formami života a lidstvo uprchlo na Měsíc. Na orbitu se nachází základna obrany a na planetě bojují místo lidí androidi.

Během 14. výsadku je četa nového typu androidí jednotky Yorha nečekaně napadena a přežívají pouze čtyři androidi: No. 2, No. 4, No. 16 a No. 21.

Stroje se je pokusí zabít, ale Yorhy jsou zachráněni staršími androidy, kteří na Zemi přežili a sloučili se do organizace Resistance. Členové Yorhy a Resistance spojí své síly a vrhnou se do bitvy, ze které vzejdou buď jako vítězové nebo zemřou.

Datum vydání hry NieR Automaton nebylo oznámeno, ale všeobecně se soudí, že se další podrobnosti dovíme na výstavě Paris Games Week.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama