Nový PvP mód Ghost Recon: Wildlands si budete moci zkusit díky otevřené betě
Ghost Recon: Wildlands Novinka Nový PvP mód Ghost Recon: Wildlands si budete moci zkusit díky otevřené betě

Nový PvP mód Ghost Recon: Wildlands si budete moci zkusit díky otevřené betě

Martin Cvrček

Martin Cvrček

7

Beta bude k dispozici někdy během léta, přičemž finální mód dorazí na podzim a bude zdarma pro každého majitele hry.

Reklama

Ubisoft dnes oznámil, že nový PvP mód nazvaný Ghost War, který zamíří do Ghost Recon: Wildlands, se na všech platformách dočká otevřené bety, a to někdy později během léta. Každý si tak bude moci režim zkusit, než dojde během podzimu na vydání jeho finální verze. Ta bude k dispozici zdarma každému majiteli hry.

V Ghost War vás čeká taktický boj dvou týmů o čtyřech hráčích. K dispozici bude několik tříd, například Tank, Scout nebo Sniper, přičemž každá má samozřejmě své přednosti a slabiny. Kromě nich lze využívat i nové herní prvky. Když jste kupříkladu pod těžkou palbou, bude to poznat na všem vidění. S pomocí značek spojených se zvuky lze také identifikovat a označit pozice nepřátel.

Pro mód budou určeny rozlehlé mapy s variabilním prostředím a prakticky libovolnou denní dobou, které samozřejmě využívají prvky mapy z původní hry. Na podobu Ghost War se přitom můžete podívat díky novému videu. K dispozici je i další video, které pro změnu prezentuje vylepšení letového modelu vrtulníků, s nímž tvůrci přišli v rámci nejnovější bezplatné aktualizace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama