Nový Resident Evil jako prequel?
Resident Evil Novinka Nový Resident Evil jako prequel?

Nový Resident Evil jako prequel?

Michal Burian

Michal Burian

2

Objevily se nové spekulace o dosud neohlášeném pokračování hororové série Resident Evil.

Reklama

Již v listopadu loňského roku se objevily nepotvrzené informace, že studio Slant Six zodpovědné za PlayStation 3 verzi akce SOCOM: Confrontation a PSP hry Tactical Strike a Fireteam Bravo bylo pověřeno vydavatelskou společností Capcom na vytvoření týmově založeném dílem ze série Resident Evil, který má nést podtitul Raccoon City.

Dnes se o neohlášeném dílu opět začalo mluvit. Podle serveru The Kartel má jít o prequel, které se bude odehrávat v kultovním Raccoon City. Fanoušci série jistě vědí, že město bylo zničeno jadernou explozí a díky této katastrofě se začaly vyskytovat první zombie.

Spekulace hovoří o tom, že se opět do toho města vrátíme v daleké budoucnosti v paralelním příběhu. The Kartel dále zmiňuje, že si budete moci vybrat mezi různými postavami, s nimiž se do příběhu vydáme. Má jít o staré známé a také o zbrusu nové postavy, které se v Resident Evil sérii dosud neobjevily.

Nedávné se dokonce vynořily informace, podle kterých má být nový Resident Evil po nějakou dobu exkluzivně pouze pro konzole PlayStation 3. Spekulace zmiňovaly, že se společnost Sony dohodla se šéfy Capcomu na jednoroční exkluzivitě.

Pro úplnost dodejme, že žádná z výše zmíněných informací nebyla dosud potvrzena.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama