Nový Skyrim patch a modařské nástroje
Skyrim Novinka Nový Skyrim patch a modařské nástroje

Nový Skyrim patch a modařské nástroje

Michal Burian

Michal Burian

11

Bethesda slibuje vyřešení chyb, které přinesl patch 1.2. Draci budou opět útočit.

Reklama

Dílčí patch Elder Scrolls V: Skyrim vyjde v průběhu příštího týdne a vyřeší problémy, které přinesla nedávno vydaná aktualizace 1.2 (informovali jsme zde).

Patch bude nejprve k dispozici na PC a až s menším zpožděním, kvůli certifikaci, se objeví také ve verzích pro PS3 a Xbox 360.

Podle oficiálního blogu by měla aktualizace konečně vyřešit problémy, na něž si hráči neustále stěžují. Jde především o problémy s magií, stejně tak ale s draky, jenž neútočí a v některých případech ani nelétají.

Další patch má Bethesda v plánu vydat na začátku roku 2012. Zaměřit by se měl na vyvážení části hry a další potíže.

"Plánujeme hodně opravných balíčků. Aktualizace očekávejte vždy nejprve na PC a po nějaké době také na konzolích, protože tyto verze musí projít ověřením u výrobce."

Závěrem příspěvku se vydavatel omluvil za předchozí patch, který přinesl další chyby.

"Všichni víme, že jde o obrovskou hru. Budeme i nadále dělat vše co můžeme, aby hra byla lepší a lepší. Rovněž jsme si uvědomili, že s miliony a miliony lidí, kteří hrají Skyrim, je třeba zacházet s větší péčí. Připravujeme agresivní postup při aktualizaci hry."

Na oficiálním blogu se rovněž dočteme, že Bethesda plánuje v průběhu ledna vydat modařské nástroje společně s výukovým videem. Spuštěny budou i speciální stránky, kde budou hráči sdílet své výtvory.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama