Nový South Park budete moci celý odehrát za holku
Novinka Nový South Park budete moci celý odehrát za holku

Nový South Park budete moci celý odehrát za holku

Michal Burian

Michal Burian

18

Předešlý South Park z roku 2014 nic takového neumožnil.

Reklama

V South Parku s podtitulem The Stick of Truth z roku 2014 od Obsidian Entertainment jste se objevili v městečku South Park jako přistěhovalec, který se seznámil se známou partičkou pubertálních rošťáků. Svého hrdinu jste si mohli vytvořit podle svého, až na pohlaví. V připravovaném South Parku: The Fractured But Whole si konečně budete moci vybrat, zda se do šíleného dobrodružství vydáte v kůži kluka nebo holky.

Matt Stone v rozhovoru pro Entertainment Weekly prozradil, že za holku chtěli hrát hráči již v předešlé hře. Vývojáři to dokonce zvažovali, ale potom zjistili, že by to po příběhové stránce ve The Stick of Truth nefungovalo. V případě The Fractured But Whole na možnost vybrat si pohlaví mysleli od samotného začátku a zakomponovali tuhle možnost do hry.

Matt Stone se svým týmem nechtěl jen pouhý výběr postavy a pohlaví. Chtěl, aby vaše rozhodnutí, za koho budete hrát, mělo vliv na celou hru. Když budete hrát za holku, budou se k vám kluci chovat jinak, než když budete hrát za kluka. Právě tohle ve hrách v současné době chybí. Třeba v takovém The Division je úplně jedno, zda si vytvoříte mužskou nebo ženskou postavu. Vše je naprosto stejné. Matt si například vytvořil agenta, který vypadal jako jeho žena. Myslel si, že bude větší sranda pobíhat po New Yorku v postavě připomínající jeho ženu. Hra bohužel na jeho rozhodnutí nereagovala a bylo jedno, zda hraje za chlapa nebo ženu. I přesto patří The Division mezi jeho oblíbené hry.

Právě to má být u South Parku jiné. Jen si to představte, budete holkou v partě malých pubertálních kluků, kteří běhají všude možně a vyvádějí skopičiny. Je více než jisté, že na holku budou kluci reagovat jinak. Je možné, že se o ni budou víc zajímat, budou na ní hodnější a možná taky ne. Třeba ji budou vyvádět naschváli, posmívat se ji apod.

Co nám South Park: The Fractured But Whole připraví? O tom se na vlastní kůži přesvědčíme 6. prosince, kdy vychází na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama